Close search

Technologický magnát prodává luxusní dům: Pompézní sídlo má dvacet pokojů

REX Real Estate Zdroj: REX Real Estate

Americký miliardář a zakladatel společnosti Sun Microsystems Scott McNealy prodává extravagantní dům na pobřeží. Z původní ceny se ale rozhodl dát slevu padesát milionů dolarů. Jak vypadá jeho luxusní sídlo, které si nechal vybudovat na zakázku, uvnitř?

Rozlehlý dvacetipokojový dům vévodil dlouhou dobu žebříčku nejdražších nemovitostí na prodej ve slavné oblasti Bay Area v USA. Majitel nemovitosti Scott McNealy, který se rozhodl rezidenci prodat, za ni v roce 2018 požadoval rekordních sto milionů dolarů (2,25 miliardy korun).

Velká sleva

Vzhledem k tomu, že se McNealymu už delší dobu nedaří pro nemovitost najít vhodného kupujícího, rozhodl se razantně snížit cenu. Z původní částky odečetl polovinu, takže sídlo nyní stojí 50 milionů dolarů (1,13 miliardy korun).

Rustikální styl

Co ale extravagantní sídlo novému majiteli nabídne? Na domě McNealy evidentně nešetřil. Čtyřpatrové sídlo má celkem dvacet pokojů, dva krby a samozřejmostí je i bazén. Celý dům je v decentním rustikálním stylu. Skrze velké množství oken osvětluje interiér přírodní světlo. V ložnicích nechybí stropní okna.

Nový majitel se také může těšit na herní místnost, která díky svému impozantnímu vybavení nabídne mnoho možností k rozptýlení. Venku se pak nový majitel může těšit na rozlehlé venkovní posezení.

NA ÚCHVATNÝ DŮM SE PODÍVEJTE V GALERII:

Nejčtenější články