Close search

Milujete jógu? Inspirujte se životním příběhem izraelské jogínky Talie Sutra

Instagram Zdroj: Instagram

Světoznámá milovnice jógy se narodila do rodiny, kde byla jóga životním stylem. Talia Sutra bere své spojení s jógou jako poslání, za které je vděčná. Jednu životní etapu strávila v New Yorku, ale její srdce ji nakonec přivedlo do Tel Avivu, kde žije se svou rodinou.

Už při prvním pohledu na tuto sympatickou jogínku budete mít chuť obléknout si legíny a vydat se na lekci jógy. Talia se narodila v Izraeli, asi i díky tomu má zajímavý vzhled. V Izraeli nezůstala, se svou celou rodinou se jako malá holka přestěhovala do rušného New Yorku. Nicméně její kořeny ji táhly zpět, a tak se přestěhovala do Tel Avivu, kde žije se svým manželem a jejich synkem Akivou. Na Instagramu ji sleduje 384 tisíc lidí.

„Láska byla vždy plamenem osvětlujícím cestu,“ napsala na svém webu jogínka Talia.

Vedena k sebepoznání

V dnešní době není tak běžné, že rodiče odmala vedou své děti k poznání sama sebe. Většinou si k sebepoznání a k práci na sobě každý dojde sám kvůli špatným životním zkušenostem. Talie měla štěstí, že se narodila oduševnělým a starostlivým rodičům. Poprvé přišla do kontaktu s jógou a meditací už v šesti letech díky své matce, která tyto činnosti zařadila do svého života.

Cesta plná učení a cítění

Cvičit správně jógu není jen tak a Talia si toho byla dobře vědoma. Aby se stala dobrou jogínkou, učila se dovednosti a techniky od výborných lidí z oblasti jógy, umění, ale i od mistrů baletu.

Během svého života zjistila, že citlivost, intuice a porozumění se nachází skrz ticho a skrz spojení se světem okolo nás. Nakonec došla k tomu, že žádný učitel není větší než ten uvnitř každého z nás.

Životní poslání

Pro všechny lidi, kteří chodí na lekce, je velice důležité vybrat si správného lektora. Talia je jednou z lidí, které můžete vidět prezentovat se pod značkou ALO YOGA. Od této značky si můžete pořídit i  oblečení na jógu. Pokud lidé nemají příležitost dostat se na její soukromé lekce, mohou cvičit z pohodlí domova podle videí.

Talia je nadšená a poctěna šířením své lásky k józe po celém světě a je vděčná všem svým učitelům a studentům.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE ÚSPĚŠNÉ JOGÍNKY:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu