Close search

Tajná zbraň Kate Middleton. Vévodkyně plánuje velké změny ve svém šatníku

Instagram Zdroj: Instagram

Kate Middleton obdivují miliony žen po celém světě. Jakýkoli módní kousek si na sebe vévodkyně z Cambridge a trojnásobná maminka vezme, tak se okamžitě stává hitem na internetu a zákaznice jsou schopny vzít útokem obchody, jen aby měly stejné oblečení. Kate se ale rozhodla k nečekanému kroku, po letech si změní stylistku.

Je vzdělaná, okouzlující a vždy dokonale upravená. Koneckonců taková být musí, protože od roku 2011 reprezentuje britskou královskou rodinu a jednou se sama stane královnou. Kate se může pochlubit po třech dětech vynikající postavou, takže jakékoli šaty nebo kostýmek, který si na sebe vévodkyně vezme, ihned hodnotí média a ženy po celém světě. 
>

Její garderoba patří k nejsledovanějším na internetu a Kate si je dobře vědoma vlivu a pozornosti, které se jí dostává. Proto se rozhodla také k celkem odvážnému kroku. Po mnoha letech bude mít novou stylistku. Vyvolenou, které se dostane toto jedinečné a prestižní pracovní místo, bude Virginia Chadwyck-Healey. Žena, která je v uměleckých kruzích známa jako Ginnie, je dlouholetou kamarádkou a také bývalou spolužačkou Kate a prince Williama.


>

Ginnie vystudovala stejně jako představitelé královské rodiny Univerzitu v St. Andrews a v roce 2011 byla dokonce i pozvána na svatbu Kate a Williama. Podle zdrojů z Kensingtonského paláce má být Ginnie novou tajnou zbraní vévodkyně Kate na poli módního boje. Stylistka již prý stihla vnést velké změny do šatníku Kate, které vévodkyni přidaly sebevědomí. 

>

Brzy již bude jasné, jak velké změny nová stylistka přinese a jestli módní domy dokáží vyrábět dostatečné množství oblečení, které si Kate vezme na sebe. Jelikož podle průzkumu má Kate dokonce ve Spojených státech amerických větší vliv na módu než místní rodačka Meghan Markle. 

Prohlédněte si ve fotogalerii nejkrásnější módní kousky, které si vévodkyně oblékla. 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu