Close search

Štědrá nevěsta dovolila hostům vzít si na její obřad své staré svatební šaty

YouTube Zdroj: YouTube

Svatební šaty patří pro mnohé nevěsty mezi nedůležitější položky na seznamu. Jejich výběr plánují dlouho dopředu a pečlivě vybírají materiál, střih i barvu. Skoro každá nevěsta si totiž přeje být ve svůj svatební den tou nejkrásnější ženou široko daleko. Avšak budoucí nevěsta Audrey Moore se rozhodla postupovat trochu jinak. Svým hostům řekla, aby si na její obřad vzali své staré svatební šaty.

Americká televizní herečka Audrey Moore se rozhodla, že si svůj den D zpestří trochu netradičním nápadem. Přišlo jí totiž velice nespravedlivé, že většina nevěst si svoje svatební šaty oblékne pouze jednou v životě. Proto hostům něžného pohlaví nabídla, že si na její obřad mohou vzít své svatební šaty, které nejspíš už dávno odložili daleko do skříně.

Moore se tímto činem rozhodla zbořit nepsaná, a někdy i psaná, pravidla, že pouze nevěsta může mít na svatbě svatební šaty. Svůj nápad odůvodňuje tím, že když navštívila svatby svých kamarádek, tak byla nadšená z toho, jak krásně její kamarádky ve svatebních šatech vypadaly. Proto jim chtěla umožnit, aby si své róby oblékly alespoň ještě jednou.

Hosté nápad nevěsty údajně přijali s velkým nadšením. Podle slov Audrey Moore se všichni velice těšili, až si na sebe své šaty opět obléknou. Svobodné dámy prý tímto nápadem nijak netrpěly, šaty si půjčovaly i od svých příbuzných nebo přátel.

Je otázkou, jestli se trend štědré nevěsty uchytí. Svatební šaty jsou ale pro mnohé skutečným symbolem štěstí a je škoda, když se na něj práší ve skříni.

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu