Close search

Stále váháte? Pět důvodů, proč si ostříhat vlasy na ramena

pinterest.com Zdroj: pinterest.com

Stále váháte, jestli si nechat zkrátit vlasy, nebo zůstat u původní délky? V minulém roce byla délka vlasů na ramena ten nejvíce sexy účes. Spousta celebrit se takto nechala ostříhat a každý si praktickou délku pochvaluje. Tento trend tedy bude pokračovat i letos.

Hodí se pro všechny typy vlasů

Můžete si všimnout, že zkracování vlasů je stále žhavým trendem. Není divu, tento jednoduchý účes sluší snad každé ženě, dodá jí šmrnc a jiskru v oku. Tento sestřih je variabilní a hodí se pro každou hustotu vlasů. Pokud máte jemné zplihlé vlasy, tento střih vám dodá objem, pokud je máte kudrnaté, neskutečně vaše kadeře oživí.

Vypadá super s každou barvou

Delší mikádo na ramena se snese také s jakoukoliv barvou, se kterou můžete s vaším kadeřníkem experimentovat. Skvěle vypadá blond, jednotná hnědá, nebo s prosvětlenými konci. Jste-li brunetka, metoda balayage z vás vykouzlí módní ikonu.

Omladí vás

Sestřih na ramena vám umaže několik let a budete v něm působit velice žensky, hravě a sexy. Svůj nový účes můžete měnit podle nálady. Vypadá úžasně do hladka vyžehlený a rozverný look vykouzlíte pomocí žehličky a tzv. beach waves (jemné vlny působí jako výtvor mořské vody a sluníčka).

Dodá rychle objem

Pokud máte nyní dlouhé a splihlé vlasy, s mikádem se to změní. Tím, že je necháte zkrátit, automaticky se provzdušní, jsou lehčí, také zdravější a stačí si do nich v předklonu stříknout lak na vlasy a potom už jen upravit prsty.

Kratší jsou praktičtější

S novým střihem také budete moci zapomenout na zacuchávání vlasů, nekonečné fénování nebo spařený krk a záda v letních měsících. Stalo se vám také, že jste si vlasy neustále někam omylem chytaly, například do zipu u bundy? S krátkým sestřihem už se vám to nestane.

Nový účes vám zkrátka vžene nový vítr do plachet a pokud jste single, uvidíte, že se najednou za vámi začnou chlapi jen otáčet. Z majitelek délky vlasů na ramena čiší nadčasovost, rozhodnost a cílevědomost.  

Nejčtenější články