Close search

Spíte v ponožkách? Zřejmě v životě toužíte po ochraně

Pixabay.com Zdroj: Pixabay.com

Taková maličkost, řeknete si. Je to ale skutečně tak. To, že spíte v ponožkách o vás mnoho prozradí. Kromě jiného, že toužíte po tom, aby vás někdo ochraňoval.

Ponožky na nožky

Ponožky jsou pro vás symbolem útulnosti a bezpečí. Bez nich špatně usínáte, protože musíte myslet na to, jak vás v noci probudí studené nohy. V teplém pelíšku a s ponožkami na nohou jste na vrcholu blaha.

Poznáváte se? Možná vás překvapí, jak studená chodidla souvisí s vaším zdravotním stavem. Jsou totiž příznakem pomalejšího metabolismu, krevního oběhu i tenčí kůže.

Citlivost na zimu se ale neodvozuje jen z fyzických a biologických charakteristik. Každý člověk vnímá prostor a teplotu odlišně. Proto se dva lidé s velmi podobnými tělesnými dipozicemi mohou za stejného počasí cítit jinak.

To, že spíte s ponožkami, ale o vás může prozradit ještě víc. Tímto zvykem odkrýváte část své osobnosti. Toužíte být ochraňováni, a tak nejspíš milujete útulná místa, která vyzařují teplo a vřelost. Počítá se i náruč! Nevadí vám sdílet svůj intimní prostor, s okolím navazujete hluboké a intimní vztahy. Jste citlivější typ a při mazlení zažíváte ty největší pocity štěstí.

Nahá chodidla

Stejně jako u první skupiny mohou za nekvalitní spánek ponožky. Jen je nesnesete, protože byste se propotili až do Austrálie...

Máte holt rychlejší spalování než ostatní. A k tomu dobrou cirkulaci krve a silnější kůži. Příroda vám nadělila do vínku schopnost skvěle uchovávat a vyrábět teplo. Ponožky tak nepotřebujete.

Stejně jako společnost. Jste nezávislí, velmi si ceníte vlastního intimního prostoru a s okolím navazujete spojení, jen když chcete.

Ve vztazích jste ale „miláčci“. Máte ochranitelské sklony a chcete pro druhé jen to nejlepší. Jste čestní, upřímní a občas nároční. Zato víte, jak se dobře postarat o ty, co pro vás něco znamenají.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu