Close search

Speciální nealko pivo či víno. Jakými trendy dárky ještě můžete obdarovat čtyřnohého mazlíčka?

pixabay Zdroj: pixabay

S blížícím se Štědrým dnem nesmíte zapomenout ani na dárky pro vaše čtyřnohé kamarády. Celý rok vám dělají radost a tak je obdarujte něčím, z čeho budou mít potěšení. Máme pro vás tipy na tradiční i netradiční vánoční dárky pro vaše domácí mazlíčky.

Tradiční dárky

Svého pejska můžete obdarovat nějakým módním doplňkem, ať už hřejivým kabátkem nebo šátkem. Trendy jsou i svítící nebo jinak zdobené obojky. Na internetu lze sehnat i obojky s vyšitým jménem mazlíčka, který se pořizuje na objednávku.

Nezapomeňte vašeho chlupáče slavnostně nastrojit i na Štědrý den, stačí motýlek, který se dá připevnit k obojku, pejskovi ani kočičce nepřekáží a dodá vašemu večeru ještě větší sváteční atmosféru.

Pro tahače

Pro energické psy, kteří zbožňují procházky, je ideálním dárkem stylový postroj. Je měkoučký a je navržen tak, aby předcházel vzniku otlačenin nebo modřin.

Chytré známky

Pořiďte svému mazlíčkovi identifikační známku, která se dá jednoduše přidělat k obojku. Kdyby se váš pejsek či kočička ztratily, nálezce jen načte čip na mobilní telefon a okamžitě vám přijde email s tím, kde se váš zatoulaný kamarád nachází. Známka stojí kolem 400 korun.

Speciální vodítko

Pro kočky a pejsky do 8 kg, je vodítko Lishinu Light Lock novinkou. Je to první inteligentní hands-free vodítko na světě, připevní se na zápěstí a psa či kočku můžete ovládát přirozeným pohybem ruky.

Pod kontrolou

GPS a fitness obojek Mishiko Premium monitoruje fyzické aktivity vašeho psa. Jednoduše ho propojíte pomocí aplikace se svým chytrým mobilním telefonem, ve kterém pak můžete sledovat přesnou polohu i dané činnosti vašeho psa během celého dne. Pokud chcete mít neposedného pejska pod kontrolou, je tento obojek ideální volbou.

Dárkové balíčky

Na trhu můžete sehnat i dárkové balíčky nebo boxy pro zvířátka. Jsou plné pamlsků a hraček, které váš mazlíček jistě ocení. Seženete pro pejska i kočku.

Je libo, pivo či prosecco?

Dopřejte svému psímu i kočičímu miláčkovi super pochoutku – bílé víno bez obsahu alkoholu a karbohydrátů. Obsahuje bezový květ a kopřivy, jejichž vysoký obsah železa a jódu prospívá srsti i pokožce.

Tento nápoj obsahuje ginko bilobu jako zdroj antioxidantů a spolu s dalšími bylinami dodávají zdraví a skvělou a jedinečnou chuť. Servíruje se po jídle ve vhodné misce. Doporučuje se maximálně jedna láhev denně.

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu