Close search

Nechce se vám čekat u doktora v čekárně? Tohle jsou vychytávky, díky kterým ušetříte čas i zdraví

V těchto týdnech, kdy je pro nás návštěva lékaře tabu a vidina toho, že bychom si měli jít sednout do čekárny nám způsobuje osypky, je nutné, o své tělo pečovat více než dříve. Pořiďte si ty největší vychytávky, díky kterým se ordinacím lékařů budete moci vyhýbat obloukem.

Péče o tělo, zdraví a imunitu je něco, o čem slýcháme každý den ze všech sdělovacích prostředků. Jak však docílit toho, abyste nemuseli mít doma celou lékárnu, a i tak se cítili svěží a v pohodě?

Nechte se inspirovat našimi typy do domácnosti, osobními doplňky i zdravotními pomocníky, na které se můžete spolehnout i v této těžké situaci.

Přestaňte se zlozvyky

Vype ePen 3

Pokud patříte mezi ty, co se v karanténě pořádně rozkouřili a krabička cigaret denně padne raz dva, je čas s tím něco dělat. Najděte si moderní alternativu, která nezanechává popel, zápach ani nevzhledné nedopalky. Řeč je o novince z řady British American Tobacco s názvem Vype, která vás dostane nejen svým vzhledem, jednoduchým ovládáním, ale také cenou. Třešničkou na dortu je fakt, že kouření elektronických cigaret by mělo být potenciálně zdravější než těch klasických a navíc se na ně nevztahuje zákaz prodeje ochuceného tabáku. Můžete si je tak vychutnat v mentolové, ovocné i tropické příchuti.

Dýchejte čistý vzduch

www.gavri.cz

Pokud chcete i po celém dnu, co jste byli zavřeni doma, dýchat čerstvý vzduch, pak vsaďte na čističky vzduchu. Ty jsou totiž skvělým pomocníkem pro odstranění prachu, pylu, plísní, cigaretového kouře, a stejně tak i veškerého znečištění, které do bytu proudí z průmyslové výroby a dopravy. Nejlepší čističky vzduchu jsou modely s HEPA filtry. Ti, kteří mají problém nejen s čistotou vzduchu, ale i s jeho vlhkostí, určitě ocení šikovné zvlhčovače vzduchu, které zvládnou čistit a zvlhčovat zároveň. Stačí se tedy jen vybrat, jakému výrobku značky Noaton dáte přednost.

Pečujte o své intimní zdraví

PAPILOCARE

Pokud patříte do rizikové skupiny náchylné k nákaze HPV infekcí nebo jste již nepříjemný verdikt od lékaře slyšeli, pak i pro vás existuje domácí péče. Jedná se o Papilocare®, přírodní vaginální gel určený k léčbě a prevenci lézí děložního čípku způsobených HPV infekcí (nízký stupeň ASCUS/LSIL). Papilocare® obsahuje sedm účinných složek, jejichž pozitivní účinky jsou podloženy klinickými studiemi. Výzkum dokonce dokazuje schopnost této lokální léčby zvýšit procento zhojených buněčných změn o 30 %. K výrobě tohoto gelu se využívá moderních nanotechnologií, díky čemuž mají účinné látky vyšší prostupnost do tkání a lepší chemickou stabilitu.

Vystavte dokonalé nohy

www.uxitol.cz

Nedostatečná péče o chodidla může vést k tvrdým a popraskaným patám, které jsou nejen neestetické, ale při chůzi pěkně bolí. Pokud to platí i u vás, kupte si balzám Uxitol25. Ten obsahuje extra vysokou koncentraci urey, která patří mezi nejefektivnější a ověřené složky pro obnovení hladké pokožky suchých, ztvrdlých, drsných a popraskaných pat. Výsledky jsou znatelné už po několika dnech, takže neváhejte a začněte se svou péči o nohy už teď, ať je máte do léta výstavní.

Ozdoba a léčivý prostředek v jednom

www.svetmineralu.cz

Možná si říkáte, jak takový náramek může být zdraví prospěšný. My vám to prozradíme! Pokud je to náramek z jaspisu, jeho nošení přináší soustředěnost, stabilitu a vyrovnanost. Navíc tento unikátní kámen léčí nejrůznější neduhy. Ať už se jedná o kožní problémy, detox nebo podporu imunitního systému, což je v dnešní době více než důležité. Také je velkým pomocníkem v boji proti kouření, proto je možná i pro vás jasnou volbou nového šperku.

Nejčtenější články