Close search

Sophie Turner ze Hry o trůny přidělala starosti HBO. Snoubenci prozradila konec seriálu

Instagram Zdroj: Instagram

Mladá a talentovaná britská herečka Sophie Turner prožívá nyní velmi úspěšné životní období. I když její působení v seriálu Hra o trůny spěje ke konci, jelikož televizní stanice HBO v polovině dubna začne vysílat finální řadu, role Sansy jí přinesla nebývalý úspěch. Také ji čeká svatba s populárním muzikantem Joe Jonasem. Svému nastávajícímu ale svěřila tajemství, které si možná měla nechat pro sebe.

Konec seriálu Hra o trůny, který televizní stanice HBO vysílá mnoho let, se neúprosně blíží. Brzy již skalní fanoušci knižních předloh a seriálu zjistí, komu bude patřit Želený trůn. Někteří lidé na této planetě ale již mají to štěstí, že na rozdíl od většiny z nás vědí, jak celá sága dopadne.

Mezi takové vyvolené patří i muzikant Joe Jonas, který je snoubencem herečky Sophie Turner. Mladá Britka, která v seriálu ztvárnila postavu Sansy Stark, řekla, že svému nastávajícímu prozradila, jak celý seriál skončí.  V nedávném rozhovoru pro pořad Good Morning America také prozradila, jak se Jonas vše dozvěděl.


Podle Sophiiných slov byl její snoubenec přítomen u většiny natáčení finální řady seriálu. Mnohé si prý domyslel i sám. Stanice HBO, která si veškeré informace okolo seriálu a jeho natáčení pečlivě hlídá, tak musela včas zasáhnout a dala Jonasovi podepsat dohodu o mlčenlivosti. Sophie prý konec řekla ještě jednomu člověku ve svém okolí, to už ale neprozradila, kdo to byl.

Když se herečky ale zeptali, zda svému snoubenci věří, že dokáže udržet takové tajemství, její odpověď mnohé překvapila. „Ne, on je v tom úplně hrozný. Takže teď vlastně ani nevím, jak to všechno dopadne. Kdybyste mu teď zavolali, tak by vám to všechno nejspíš řekl,“ uvedla Turner. 

Nejčtenější články