Close search

Šok po návratu do civilizace. Zpěvák a herec Jared Leto dvanáct dnů meditoval v poušti a nevěděl o pandemii koronaviru

Wikimedia Commons/Sven Mandel, CC BY-SA Zdroj: Wikimedia Commons/Sven Mandel, CC BY-SA

Zní to přímo neuvěřitelně – v době, kdy všechny komunikační kanály chrlí nejnovější zprávy prakticky nonstop, se najednou objeví chlápek, kterého překvapí, že svět je uprostřed pandemie.

Zpěvák skupiny Thirty Seconds to Mars a respektovaný herec s nominací na Oscara za drama Klub poslední naděje se doslova před několika hodinami vrátil do civilizace a čekalo na něj obrovské překvapení.

Návrat do civilizace

Před dvanácti dny jsem začal tichou meditaci v poušti. Byli jsme úplně izolovaní. Žádný telefon, žádná komunikace. Netušili jsme, co se děje tam venku,“ napsal Leto na svůj Instagram pocity, které měl, když se vrátil do světa bojující někdy doslova o přežití. Koronavirus rychle postupuje planetou na západ a je jedno, jestli na něj jednotlivé země reagují rychle nebo pomalu, nikde ještě není úplně vyhráno. Co víc, to nejhorší mají ještě před sebou.

Leto byl ve vlastní izolaci ještě dříve, než to začali doporučovat lékařští odborníci a nařizovat úřady. To samé ho patrně čeká i teď a jako další slavní lidé zůstane preventivně doma. Jen už za jiných podmínek a s jinými myšlenkami v hlavě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený JARED LETO (@jaredleto),

Přišli jsme do úplně jiného světa. Světa, který se změnil navždy,“ píše se také v zmíněném prohlášení. A na konci posílá Leto všem pozitivní energii. To je něco, co v nadcházejících týdnech bude opravdu potřeba.

V těchto filmech byste Jareda Leta možná nečekali. Podívejte se do GALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu