Close search

Sexy a sebevědomé: Takové jsou ruské ženy. V čem spočívá jejich kouzlo

pixabay Zdroj: pixabay

Ruské ženy mají své osobité kouzlo. Kdo přijede do Ruska, toho elegance a styl tamních žen vždy překvapí. Jsou totiž jiné než naše české dívky a dámy. Ženy v Rusku mají v sobě zakódováno, že musí vypadat upraveně a krásně, i kdyby na chleba nebylo. Často utratí celou výplatu za svůj vzhled a oblečení. A že si potrpí na to značkové není žádná novinka. Pro Rusy obecně je reprezentace velice důležitá.

Proto také nepatří zrovna k šetřivým národům. Rusové jsou schopni jet několikrát za sezónu na dovolenou k moři, jen aby nemuseli trávit léto v rozpálených ulicích měst. Ale zpátky k ruským ženám. To přitažlivé, co z ruských dívek a žen čiší, je vášeň pro krásu. I když nemusí být nutně krasavice od přírody, odmalička jsou zvyklé se parádit, nešetřit na svém vzhledu a obětovat pohodlnou chůzi sexy botám na podpatcích.

Rusky se snaží být za každých okolností svůdnicemi, kterým podlehne málokterý muž v prostoru, kde se právě nachází. Jsou daleko více ambiciózní v tom, aby na okolí působily neodolatelně a smyslně. Na rozdíl od některých českých žen se Rusky cítí být ženami každým coulem a svoji ženskost dávají bez ostychu najevo a snaží se ji všemožně zdůraznit. Ženy, které se narodily v Rusku v sobě mají ve většině případů zakořeněnou jakousi disciplínu a tradici. Málokdy narazíte na mladou Rusku, která by neuměla hrát na hudební nástroj, tančit nebo by neovládala žádný cizí jazyk. Pohybová průprava je také znát na držení jejich těla. Rusky chodí vzpřímeně a hrdě vystavují svůj plný nebo méně plný hrudník.

Své tělo přijímají takové, jaké je, a i když nejsou nejkrásnější v obličeji nebo nemají přepychovou figuru, nikdy je nevidíte hrbit se někde v koutě. Mladé Rusky se poměrně brzy vdávají. Není výjimečné, že ve 25 letech už mají dvě malé děti nebo že jsou ve 30 letech dvakrát rozvedené, což u nás není běžné, spíš naopak. Jedna z věcí, která je také na ruských ženách obdivuhodná, je vůle žít i přes úděl, který ženy v Rusku mají. Dodnes je bývalý Sovětský svaz svým způsobem silně patriarchální a tamní muži nejsou příliš galantní k ženám, což se o nich obecně ví.

Ruské ženy jsou zkrátka chloubou své země. Nejenže jsou hezké, ale také jsou fascinující v tom, jak vnímají svoji ženskost, kterou se nebojí zdůrazňovat prvky, jež k ženám neodmyslitelně patří. Celkový dojem umí podtrhnout pro někoho až silným parfémem. Jsou zkrátka své a některým ženám oblečeným v unisexových „uniformách“ by mohly jít příkladem.

 

Nejčtenější články