Close search

Šejk na nákupech: Vila, kterou si za 3 miliony měsíčně pronajímala Kylie Jenner, změnila majitele

Realtor Zdroj: Realtor

Když Kylie Jenner renovovala svůj vlastní dům, žila v luxusním pronájmu v Beverly Hills. Ten si teď pořídil šejk Hamad bin Mohammed Al Sharqi.

Kylie Jenner bylo devatenáct, když si v Beverly Hills pronajímala rozlehlé sídlo, které přímo dýchalo luxusem.

Za nemovitost, oceněnou tehdy na 35 milionů dolarů (800 milionů korun), platila měsíčně 125 000 dolarů (asi 3 miliony korun).

Střídání boháčů

Kylie Jenner byla ještě nedávno nejmladší miliardářkou, co po novém přepočtu jejího majetku už neplatí. Ale stejné je to i s cenou zmiňované nemovitosti. Její cena od léta 2017, kdy v ní Kylie bydlela, klesla z 35 milionů dolarů dokonce až na polovinu.

Šejk Hamad bin Saif Al Sharqi, vládce emirátu Fudžajra, který leží u hranic s Ománem, si sídlo pořídil za 17 milionů dolarů (asi 400 milionů korun).

Nemovitost si v roce 1991 nechala postavit zpěvačka Betty Jane Rhodes, která v první polovině 20. století zkoušela prorazit i v Hollywoodu. Betty, jejíž talent byl objeven brzo a nahrávala již v osmi letech, se ale místo filmu víc soustředila na hudební kariéru.

Šejk rozšiřuje portfolio

V roce 2015 si dům za 9,5 milionu dolarů (230 milionů korun) koupil designér Marc Canadell, který jej nechal přestavět a následně zamířil na trh s požadavkem na 35 milionů. Protože to nebyla reálná cifra, byl donucen dům alespoň pronajímat a následně výrazně slevit.

Na šejka Al Sharqi a jeho společnost čeká víc než 1,6 hektarový pozemek s výhledem na Los Angeles a pozorování úžasných západů slunce. Foyer stoupá k netradiční kupoli a obrovskému luxusnímu apartmánu. V domě je také 5 ložnic, 7 koupelen, zvukotěsná promítací místnost a vinný koutek.

Šejk Al Sharqi už v Beverly Hills nakupoval, ale v roce 2017 pořízená nemovitost, v hodnotě 10 milionů dolarů, od té doby zeje prázdnotou. Není tedy jisté, jestli se někdy ukáže i v novém přírůstku do svého portfolia.

Na nemovitost, kterou si pronajímala i Kylie Jenner, se můžete podívat do GALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu