Close search

Rosie Huntington-Whiteley: Supermodelka myslí na budoucnost, založila web roseinc.com

Instagram.com Zdroj: Instagram.com

Vyrůstala na farmě, kde se nudila a toužila jít do velkého města. Ve škole zažívala šikanu za svá dvě příjmení a vzhled. Naštěstí z ošklivého káčátka vyrostla nádherná žena, která září na nejprestižnějších světových přehlídkách. Rosie Huntington-Whiteley nenechává nic náhodě a založila si web. Asi nový způsob obživy?

Přenádherná žena Rosie Huntington-Whiteley se nejvíce proslavila, když začala předvádět spodní prádlo pro značku Victoria's Secret. Na Instagramu tuto krásku sleduje 10,4 milionů lidí. Rosie není pouze modelkou a herečkou, ale stala se i podnikatelkou. Narodila se 18. dubna 1987 ve Velké Británii. Vyrůstala v Tavistocku v Devonu na farmě. Pochází z velké rodiny. Má dva mladší sourozence (sestru a bratra).

Začátek modelingu

Dnes se Rosie řadí mezi nejkrásnější ženy planety, bohužel v dospívání vrstevníci její vzhled neocenili. Za krásné, plné rty a malá prsa byla šikanovaná. Dokonce byla zesměšňována i za dvě příjmení. Život na farmě se jí moc nezamlouval a toužila dostat se do Londýna. Když studovala Tavistock College, tak ji v roce 2003 objevila světová modelingová agentura Profile Model Management a tím odstartovala její hvězdná kariéra. První modelingovou zkušenost měla v šestnácti letech pro značku Levi's.

Andílek Victoria's Secret

Od roku 2006 do roku 2011 byla andílkem pro značku Victoria's Secret. Velký zlom nastal v roce 2008, kdy se stala tváří kampaně, také velice známé značky Burberry. V tom samém roce byla na titulní stránce světového časopisu Vogue a následující rok získala cenu Elle Style Award v kategorii „Modelka roku“.

Podnikání v kosmetickém průmyslu

Její vášeň v módě nezůstala pouze u předvádění oblečení a focení prestižních kampaní. "Fotografování se stalo nejméně naplňující součástí toho, co dělám, protože jsem to dělala už mnoho let," prozradila modelka.

Spolu s módou jde ruku v ruce i péče o pleť a líčení. Je známé, že spousta celebrit si na svém vzhledu musí dát velice záležet. Jako mnoho celebrit, i ona se rozhodla založit si svůj web. V sekci blog se dozvíte, jak se líčí, když jde na červený koberec, jak učesat culík, aby vypadal luxusně, nebo tam prozradila jaké produkty nesmí nikdy chybět v její kabelce. Rosie myslela i na příznivce, kteří mají raději YouTube. Tam vyzpovídala ostatní celebrity, co oni nesmí zapomenout dát do kabelky, když vyrážejí z domu. A také jak na perfektní VÁNOČNÍ líčení.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA KRÁSNOU ROSIE:

Nejčtenější články