Close search

Jak žije andílek Victoria's Secret? Kráska Romee Strijd zprvu modeling odmítala

Repro Instagram.com/romeestrijd Zdroj: Repro Instagram.com/romeestrijd

Mladá rodačka z Nizozemska patří dnes mezi nejkrásnější ženy. Už ve 14 letech dostala nabídku od modelingové agentury, ale nepřijala ji. Dnes je Romee Strijd žádanou modelkou a úspěšnou YouTuberkou, která na svém Instagramu ovlivňuje více jak 6 milionů lidí

Už na první pohled je tato žena anděl. Romee Strijd patří mezi „rodinu“ Victoria's Secret, cestuje po celém světě a inspiruje miliony lidí.

Kdo je tato žena s tváří anděla?

Romee Strijd se narodila 19. července 1995 ve městě Zoetermeer v Nizozemsku. Svou kariéru modelky začala v roce 2009. Od roku 2015 se stala Andílkem Victoria's Secret. Na Instagramu ji sleduje 6 milionů lidí z celého světa.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Romee Strijd (@romeestrijd),

Začátek kariéry

Často se stává, že ty nejuznávanější modelky světa jsou osloveny třeba na ulici lidmi, kteří hledají nadějné tváře. Stejně to bylo i s Romee. Ve 14 letech ji oslovili, ale ona nabídku odmítla, protože měla jiné ambice. Rozmyslela si to. Tuto kariéru chtěla vyzkoušet a vyplatilo se. V roce 2011 podepsala smlouvu s modelingovou agenturou DNA Model Management. O pár let později, v roce 2017 je pod jinou agenturou a to IMG Models Management.

Už v tomto mladém věku má za sebou mnoho úspěchů. Objevila se ve světových časopisech jako je Vogue, nebo Harper's Bazaar. Chodila módní přehlídky pro Alexander McQueen, Balmain, Burberry, Celine, nebo DKNY.

Victoria's Secret

Ženy, které předvádějí spodní prádlo od Victoria's Secret se řadí mnoho let mezi nejkrásnější ženy světa. Musí mít nejen dokonalou postavu, ale musí v sobě nosit i něco zajímavého. Charizma, které každého na první pohled zaujme a zanechá v něm určitou stopu. Dostat se na molo této přehlídky je snem nejedné modelky a Romee je od roku 2015 jednou z nich.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Romee Strijd (@romeestrijd),

YouTube kanál

Často chtějí mladé slečny vědět, co dělá jejich oblíbená hvězda ve volném čase. Romee se rozhodla založit YouTube kanál, kde sdílí informace o svém soukromém a pracovním životě. Co jí, jak cvičí, kde žije a jak vypadá její bydlení, nebo jak to vůbec chodí v zákulisí módní přehlídky.

Na Instagramu napsala poslední den v roce 2019: "Vzhledem k tomu, že je poslední den v roce, chtěla jsem se podělit o svou myšlenku. Rok 2019 byl pro mě jiný než roky předtím. Letos jsem se nesnažila soustředit na dosažené úspěchy. Zkoušela jsem najít balanc (což je mnohem těžší než hodně pracovat, nebo nedělat nic, rovnováha bude vždy nejtěžší). Méně jsme cestovali, užívali si náš domov v Amsterdamu a snažili se soustředit na věci, ze kterých máme radost, jako je rodina a přátelé."

Nejčtenější články