Close search

Rocky, ty se ti povedly! Co dělají krásné dcery Stalloneho?

Instagram Zdroj: Instagram

Sylvestera Stallona netřeba představovat. Málo kdo ale ví, že je otcem pěti dětí. Všem jeho dětem začíná jméno na písmeno "S" a všem svým dcerám dal druhé jméno Rose. Jeho prvorozený syn Sage Stallone zemřel na onemocnění ve svých třiceti šesti letech a jeho druhorozený syn Seargeoh Stallone je autista. Obrovskou radost ale dělají Stallonemu jeho tři krásné dcery!

Sophia Rose Stallone 

Narodila se 27. srpna 1996 (22) v Miami na Floridě v USA. Jako novorozeně podstoupila operaci na otevřeném srdci. Po operaci musela Sophia dodržovat přísný životní styl, který zahrnoval zdravou stravu a nulovou fyzickou aktivitu. Trvalo roky, než se úplně zotavila, ale nyní vede normální život. Věnuje se modelingu a dokonce se dostala na titulní stránku módního časopisu Harper's Bazaar. V roce 2017 byla poctěna titulem Miss Golden Globe. Modeling ale není to, co by chtěla dělat po zbytek života. Její dlouhodobý profesní cíl je podnikání. Na Instagramu jí sleduje téměř 950 000 lidí.

Sistine Rose Stallone 

Sistine se narodila 27. června 1998 (20) v Los Angeles v Kalifornii v USA.  Je také modelkou a k tomu jí pomohla její maminka Jennifer Flavin, která je bývalou modelkou. Objevila se v Teen Vogue a v roce 2017 byla poctěna titulem Miss Golden Globe. Na Instagramu jí sleduje 975 000 lidí.

Scarlet Rose Stallone 

Narodila se 25. května 2002 (16) v Los Angeles v Kalifornii v USA a je herečkou. I přesto, že od dětství neunikla pozornosti medií, díky tomu, z jaké rodiny pochází, nerada hovoří o svém osobním životě na veřejnosti. Stejně jako její dvě starší sestry, byla vybrána jako Miss Golden Globe na 74. ocenění Golden Globe Awards 2017. I přesto, že na svém Instagramu sdílela pouze 69 příspěvků, sleduje jí 521 000 lidí.

Podívejte se do galerie na úžasné fotografie, které dívky sdílí na svých Instagramových účtech. 

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu