Close search

Rapper Kanye West si pořídil farmu za 315 milionů: Má vlastní střelnici i hospodu

wikimedia Zdroj: wikimedia

Americký hudebník a rapper Kanye West si pořídil skutečnou farmu, která ho vyšla na neuvěřitelných 14 milionů dolarů (315 milionů korun). Rozlehlý ranč se nachází v americkém horském státě Wyoming a novému majiteli nabídne vše od vlastních stájí až po střelnici nebo hospodu.

Známý americký rapper Kanye West, který se mimo jiné věnuje módě, si ve státě Wyoming koupil farmu za 315 milionů korun. Jeho manželka a profesionální celebrita Kim Kardashian West tuto informaci potvrdila v americké televizní show moderátora Jimmyho Fallona.

Hudebník, podnikatel i politický komentátor

West se proslavil tím, že kromě hudby se dlouhé roky věnuje podnikání například v módním odvětví. Také často komentuje politické dění.

Před lety si vzal za manželku celebritu Kim Kardashian ze slavného televizního klanu Kardashian-Jenner a má s ní již několik dětí.

Bude West farmářem?

Nyní si West nehledě na svůj status celebrity vybral velmi neobvyklou nemovitost. Zaujal ho totiž ranč, který svému novému majiteli nabídne skoro 570 hektarů půdy. Farma se také nachází pouhých 120 kilometrů od slavného Yellowstonského národního parku.

West se mimo krásnou přírodu, jezera a hory může těšit na vlastní hospodu, která se na pozemku farmy nachází. Rapper se také stane majitelem vlastní střelnice, stájí a kancelářské budovy. Farmářská zvířata nebo koně se budou moci pást ve speciálních ohradách a West se ve volných chvílích může těšit z ohromující přírodní scenérie, která farmu obklopuje.

Dostal to se slevou?

Není zatím jasné, zda jeho rodina bude ranč také navštěvovat, ani z jakého důvodu si rapper tuto nemovitost pořídil. Je ale jisté, že za ranč nezaplatil celkovou požadovanou částku 315 milionů korun. Je tedy možné, že získal slevu, nebo si nekoupil všech šest přilehlých pozemků, které makléři nabízeli ke koupi společně s farmou.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA NOVÝ POČIN KANYE WESTA:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu