Close search

První rande: Po čem muž doopravdy touží? 7 tipů, jak na něj spolehlivě zapůsobit

Profimedia.cz Zdroj: Profimedia.cz

Čeká vás první rande s vaším vyvoleným a vy si nejste jistá, jak se na něj připravit? Přinášíme vám 7 tipů, díky kterým svého možná budoucího přítele ohromíte.

1. Rozhodnost

Flegmatičností a odpověďmi „já nevím“ nebo „mně je to jedno, jak chceš ty“ žádného muže neoslníte. Chce rozhodnou a sebevědomou ženu, takže když vám nabídne více možností, kam můžete jít na své první rande, jednu z nich prostě vyberte.

2. Chytře se obléct

Mohou vám minišaty a vysoké podpatky slušet sebevíc, ale jakmile se v tom necítíte přirozeně a pohodlně, muž to z vás vycítí. A naopak ocení, když budete přirozená a zároveň vám to bude slušet.

3. Normální jídlo

Pokud si budete vybírat půl hodiny a nakonec zvolíte poloviční porci salátu, nezapůsobíte na něj jako modelka, ale spíš jako slečinka, co neustále řeší kolik kalorií jídlo má.

4. Tabu otázky

Nikdy se neptejte na prvním rande na detaily jeho posledního vztahu a už vůbec nemluvte o rozchodu. Nevzbuďte v něm pocit, že je u výslechu. Občas taky prozraďte něco na sebe. Ale nevychrlete na něj celý svůj životní příběh. Unudíte ho k smrti.

5. Účtové dilema

Je zažitým pravidlem, že na prvním rande platí účet muž. Vy byste se ale neměla tvářit, že je to samozřejmost. Až přinesou účet a on bude sahat po peněžence, sáhněte i vy po té své. S největší pravděpodobností vás zastaví a účet zaplatí. Pokud ne, tak je to pitomec a rychle od něj pryč.

6. Sex? Nikdy! I když…

Na prvním rande? Budete si pak připadat jako laciná a lehká, ale on v nic jiného nedoufá.

7. Vyčkávání

Držte se osvědčené klasiky a nechte muže, ať se snaží. Měl by se ozvat jako první po vašem prvním rande. Jestli se vám neozve, tak očividně nemá zájem. Smůla.

Nejčtenější články