Close search

Proč ženy z královské rodiny vždy vypadají perfektně? Používají těchto šest módních vychytávek

Instagram Zdroj: Instagram

Členky britské královské rodiny se proslavily po celém světě díky své eleganci a okouzlujícím outfitům. Při častém cestování a nabitém denním programu musí mít triky, jak si udržet hezký vzhled po celý den. Čím si tedy dopomáhají k perfektnímu vzhledu?

Každá žena z královské rodiny čelí silnému zájmu ze strany veřejnosti, který se často upírá na výběr oblečení. Proto tyto dámy mají své triky, které jim pomáhají vypadat dobře v průběhu i toho nejnáročnějšího dne.

Mocná psaníčka

Tím to trendem se proslavila hlavně zesnulá lady Diana, která našla svým kabelkám jiné, trochu neobvyklé využití. Diana používala svá psaníčka k tomu, aby si ve vhodné chvíli zakryla výstřih. Většinou tento trik praktikovala, když vystupovala z auta.

Protiskluzová opatření

Je součástí královské etikety, že ženy musí nosit punčocháče. Ale vzhledem k tomu, že také velice často nosí lodičky, mohla by se jim při chůzi stát nepříjemná a zároveň nebezpečná situace, kdy by noha mohla z boty vyklouznout. Aby podobné potíže Kate Middleton nemusela řešit, používá protiskluzové silikonové polštářky, které si vkládá do svých bot a které jí během chůze zajišťují stabilitu.

Jak si udržet čepičku?

Princezna Diana měla údajně další zajímavý trik, kdy si své elegantní kloboučky, které nosí všechny členky královské rodiny, přidržovala pomocí pečlivě schovaných hřebenů na vlasy.

Dokonalé vlasy

Zajímali jste se někdy, jak je možné, že Kate Middleton vydrží její drdoly celý den? Vévodkyně z Cambridge totiž používá síťky do vlasů, které jejím účesům pomáhají držet dokonalý tvar.

Malá závaží

Dámy z královské rodiny musí nosit šaty a sukně. Je to jejich každodenní outfit, přes který nejede vlak. Bohužel ale silný vítr může dámám v takových případech způsobit při oficiálních návštěvách nemalé problémy. Takže aby se celý svět nedozvěděl, jaké spodní prádlo nosí, zavěšují ženy z královské rodiny na své sukně malá závažíčka.

O číslo větší

Být součástí královské rodiny znamená být neustále na cestách. Dámy musí vždy vypadat elegantně a nosit boty na vysokých podpatcích. Aby se vyhnuly odřeným nohám a puchýřům, členky královské rodiny si kupují o jedno číslo větší boty.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu