Close search

Překrásná supermodelka Miranda Kerr uspěla i v byznysu. V čem podniká?

Instagram Zdroj: Instagram

Pro mnoho žen na celém světě je půvabná Miranda Kerr inspirací. Miluje zdravé vaření, sportuje, zvládá výchovu svých dětí. Zajímá se o to, jak udržet i své psychické zdraví, mimo jiné s pomocí krystalů. Pečlivě se stará o svůj vzhled, dokonce založila kosmetickou společnost.

Miranda Kerr se řadí mezi jednu z nejkrásnějších žen planety. Jako modelka chodila nejprestižnější přehlídky významných světových návrhářů a pár let byla andílkem Victoria's Secret.

Pečující rituály, na které Miranda nedá dopustit

Jako modelka si vždy musela udržet krásnou štíhlou postavu a perfektní pleť. Pravidelně cvičí jógu, pilátes a vášnivě se zajímá o to, co jí. Důležitá věc v její stravě je Noni juice. „Noni je plný vitamínů, minerálů a antioxidantů. Je dobrý pro pleť," opěvuje u nás relativně neznámý nápoj Miranda.

Prozradila také, že každé ráno pije celerový džus. Cvičí jógu, zapaluje svíčky, medituje, používá krystaly. „Po celém domě mám krystaly," přiznává supermodelka. A nejen v domě, také je nosí v kabelce, pije z krystalických lahví, koupe se s nimi. Večer si zapaluje vykuřovadlo palo santo.

Vytváří vlastní kosmetiku

Před pár lety založila Miranda Kerr firmu Kora Organics, která se specializuje na pleťovou kosmetiku. V rámci beauty řady také mají i krystal ve tvaru srdce, který napomáhá zlepšit stav pleti.

Kosmetická značka nabízí vše, co každá žena potřebuje ve své koupelně. Jde o čistící přípravky, krémy, oleje nebo masky. Miranda schopně využila svého vlivu na sociálních médiích, svůj vzhled, charizma a propaguje svou značku na výbornou. Díky tomu může stále přicházet s novými produkty.

NAHLÉDNĚTE DO KRÁLOVSTVÍ MIRANDY KERR VE FOTOGALERII.

Nejčtenější články