Close search

Pravá princezna. Nejkrásnější členka královské rodiny Lady Amelia Windsor dostane svým půvabem každého

Instagram Zdroj: Instagram

Amelia se narodila do správné rodiny. Její přirozeně princeznovský vzhled odzbrojí každého. Nejenže je velice krásná, je zároveň i chytrá. Znáte tuto mladinkou slečnu, která se pohybuje na královském dvoře?

Pro členy královské rodiny platí přísná pravidla ohledně používání sociálních sítích. Nicméně na Amelii se nevztahují tak přísná pravidla jako třeba na vévodkyni ze Sussexu Meghan Markle. Ta měla předtím, než vstoupila do královské rodiny, úspěšný lifestylový blog. Musela se ho vzdát.

Kdo je Lady Amelia?

Lady Amelia Windsor, křehká blondýnka urozeného původu, je sestřenicí prince Harryho a Williama. Ve svých 24 letech sklízí jeden úspěch za druhým.

Studuje Edinburskou univerzitu, která se řadí mezi neprestižnější školy světa. Studentský život si užívá, ale na druhou stranu nezneužívá svého postavení a bohatství. Vedle školních povinností si buduje i vlastní modelingovou dráhu. Objevila se na titulních stranách nejprestižnějších časopisů a stala se tváří pro módní dům Dior.

Miláček celé Británie

Je očividné, že ji nemilují jen Britové. Na svém Instagramovém profilu má 80 tisíc sledujících z celého světa. Je to jistě také proto, že má svůj osobitý vkus a styl, co se týká oblékání. „Sedět v autobuse a vidět někoho naproti může být inspirací pro nový look,“ vysvětluje svůj postoj k módě Amelia.

Žádná pyšná princezna to není!

Amelia se nezajímá jenom o konzumní módu. Myslí také na ekologii. „Všichni víme o obrovské plastové krizi a dopadu, který má na naši planetu. Móda v tom hraje klíčovou roli, ale pak existují i ​​způsoby, jak se s tím vypořádat,“ říká britská aristokratka a snaží se probudit ekologické myšlení i v ostatních.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA OSOBITOU KRÁSU AMELIE!

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu