Close search

Tři patra luxusu a fantastický výhled. Na prodej je penthouse Demi Moore a Bruce Willise

Douglas Elliman/Evan Joseph Zdroj: Douglas Elliman/Evan Joseph

Luxusní penthouse v New Yorku, který patřil slavnému hereckému páru Demi Moore a Bruci Willisovi, je na prodej. Několikapatrovou nemovitost s výhledem na známý Central Pak si může zájemce pořídit za 50 milionů dolarů, tedy v přepočtu více než 1,13 miliardy korun. Podívejte se, kde slavná hollywoodská dvojice žila.

Americká herečka Demi Moore a její tehdejší manžel Bruce Willis si penthouse koupili v roce 1990 od producenta Roberta Stigwooda, který působil jako manažer skupiny Bee Gees. Luxusní nemovitost se nachází v jedné z věží proslulé budovy San Remo, kterou většinou obývají bohatí podnikatelé nebo právě hollywoodské hvězdy. Kdysi tady žili například i herečka Diane Keaton, režisér Steven Spielberg nebo podnikatel Steve Jobs.

Elitní část Manhattanu

Bývalý penthouse Demi Moore má celkem tři patra a novému majiteli nabídne možnost žít v elitní části Manhattanu na Upper West Side. Nemovitost má rozlohu 750 metrů čtverečních a rozlehlý vzdušný prostor zdůrazňují velká okna s krásným výhledem na slavný Central Park.

25 let v ráji

Moore tento penthouse vlastnila 25 let, než ho v roce 2017 prodala za 45 milionů dolarů (1 miliarda korun) nynějšímu majiteli. Ten se původně snažil nemovitost prodat za 75 milionů dolarů (1,7 miliardy korun), ale později musel cenu snížit.

Pethouse má celkem pět ložnic, kancelář a několik koupelen. Novému majiteli bude k dispozici plně vybavená kuchyň i rozlehlý balkon.

NA HONOSNÉ SÍDLO HOLLYWOODSKÉHO PÁRU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu