Close search

Penthouse Barbry Streisand se prodává za 258 milionů: Podívejte se, kde žila hvězda 40 let

Instagram Zdroj: Instagram

Pokud patříte mezi fanoušky vyhlášené zpěvačky a známé herečky Barbary Streisand, můžete si v New Yorku koupit penthouse, ve kterém americká hvězda žila. Luxusní nemovitost se prodává za 11,25 milionů dolarů (258,7 milionů korun). 

Luxusní newyorský penthouse, který se nachází na vyhlášené adrese 320 Central Park West, známý také jako Ardsley, byl domovem i jiným známým osobnostem kromě Streisand. Obydlí si tady pronajímal i známý spisovatel Lorenz Hart se svým partnerem skladatelem  Richardem Rodgersem od roku 1919 do 1943. Tuto lokalitu kromě Streisand také vyhledávají i další hvězdy jako producent Tim Gunn nebo komička Amy Schumer.

Obydlí se může pochlubit čtyřmi ložnice a třemi koupelnami, tři a půl metru vysokými stropy i desítkami oken. Penthouse má vlastní knihovnu a novým majitelům nabídne pohodlí v blízkosti Central Parku a hvězdných sousedů.

Samotná Streisand v tomto penthousu žila celých 40 let, takže zde strávila velkou část své hvězdné kariéry. Zpěvačka má ale i další nemovitosti po Spojených státech amerických.

Streisand prodala tento penthouse nynějším majitelům před 18 lety za 4,25 milionů dolarů ( přibližně 100 milionů korun), ti se ale nyní rozhodli nemovitost opustit a nabídnout ji k prodeji. Noví majitelé budou měsíčně platit nájem v hodnotě 12 tisíc dolarů, tedy 276 tisíc korun. Ten v sobě zahrnuje práci personálu, údržbu domu, daň a samotný nájem.

Nejčtenější články