Close search

Otáčet se za vámi budou nejen muži: Oblíbené parfémy, které podtrhnou vaši osobitost

pixabay Zdroj: pixabay

Účes, make-up, oblečení, to vše vypovídá o vašem stylu. Když chcete zapůsobit na první dojem, je také nesmírně důležité, které vůně se kolem vás linou. Vybrali jsme pro vás 5 oblíbených parfémů českých žen, které se u některých drží na prvních příčkách žebříčku oblíbenosti i několik let.

Hermés - Jour d’Hermes

Tato vůně je jako stvořená pro moderní romantické ženy, které si rády užívají dynamiku života. V tomto parfému je cítit smyslnost, hravost a trocha té provokace. Muži ho na ženách milují, nejen proto, že kolem nich vytvoří neodolatelnou auru, ale také jim připomene rozkvetlou zahradu. Dotek nevšednosti a inspirace z vás udělá sebevědomou a smyslnou vílu, kterou si okolí zapamatuje.

Chanel - Coco Mademoiselle

Stálicí u spousty žen zůstává i po letech tato luxusní „dívčí“ verze slavného parfému Chanel No.5. Tato osobitá a neotřelá vůně ve vás vzbudí všechny vaše smysly. I když je hodně rozšířená, stejně jako všechny vůně, na každé ženě vyzní trochu jinak a celkový dojem vždy vyvolá obdivné pohledy okolí. Když se tímto parfémem navoníte, na začátku ucítíte jeho až dívčí jemnost, postupem času se rozline v nádhernou smyslnou kompozici, která v sobě nese prvky opojného ylang-ylang, pačule a vanilky. Tento parfém se hodí na léto i na zimu a můžeme vás ubezpečit, že si ji zamilujete, stejně jako váš partner.

Armani - Sí

Giorgio Armani je luxusní značka kosmetiky, která málokoho zklame. Když vyšel tento luxusní parfém pro dámy, okamžitě si ho spousta žen oblíbila. A právem. Je tak něžný a elegantní, že působí na okolí jako magnet. Ucítíte v něm lístky růží a frézie, ale také hřejivé tóny dřeva. Opojné charisma ocení silné ženy, které mají touhu být hýčkané a s tímto parfémem se jim to jistě povede. Je opravdu úžasný.

Cartier - La Panthére

Chcete se cítit jako divoká šelma, která přesně ví, co chce, ale ráda také překvapí svojí něžností? Tato noblesní pudrová vůně je zosobněním luxusu a nezávislosti. Je natolik sebevědomá a okouzlující, že před vámi neunikne žádná kořist. Má ovocný a dřevitý charakter. Zpočátku se někomu může zdát ostřejší díky přítomnosti jahod a rebarbory, ale co následuje poté, je učiněná harmonie opojných pudrových tónů, které dovedou váš upravený zevnějšek k dokonalosti.

Roberto Cavalli - Paradiso

Tato hravá a svěží vůně vás zavede do tropického ráje kde bosa tančíte v horkém písku. Je to typická vůně hodící se pro letní měsíce. Právě díky záplavě citrusových plodů mandarinky a citronu, které vystřídají dřevité tóny jasmínu, borovice a cypřiše. Pokud ráda cestujete k tropickým pobřežím a vnímáte vůně nejrůznějších exotických rostlin, tuto vůni si zamilujete. Aura, kterou vytvoří kolem vašeho opáleného těla, nenechá žádného muže v klidu.

Nejčtenější články