Close search

Osudové příběhy strašlivých dětí, které vyrůstaly ve vězení

youtube.com Zdroj: youtube.com

Hranice prohřešků, za které dotyčného stihne trest v podobě odnětí svobody je tenká. Do vězení se není těžké dostat, přesto je to výhrada dospělých, většinou plně vyvinutých jedinců. Existují ale i případy, kdy se děti dopustily tak strašlivých trestných činů, že se dostaly do vězení i ony a častokrát se odtamtud už nikdy nedostaly.

Japonská dívka zavraždila spolužačku

V roce 2004 zabila teprve 11letá japonská žačka, jejíž jméno nikdy nebylo zveřejněno, během obědové pauzy svoji kamarádku Satomi Mitarai. A zvolila si velmi brutální způsob. Nejdříve jí podřízla hrdlo a potom i žíly na rukou nožem na koberce. Tělo nechala ležet v kaluži krve a odebrala se do třídy na výuku.

Když učitelka spatřila, že je celá od krve, zavolala policii a při výslechu se dívka přiznala, že zabila spolužačku kvůli neustálému vysmívání se její váze. Japonský soud rozhodl o umístění dívky do psychiatrické léčebny, odkud nebyla dodnes propuštěna.

Chlapec, který otrávil celou rodinu

Graham Young už odmala miloval chemii. Ve třinácti letech vymyslel vlastní firmu na výrobu chemikálií, ale problém byl v tom, že své výrobky rád testoval na živých tvorech. O rok později otrávil celou rodinu i rodinné přátele přidáním chemikálií do jídla a pití. Graham byl bez váhání přesunut do vězení. Tam se mu podařilo otrávit jednoho člena vězeňské služby. Graham světlo světa jen tak nespatří.

Kamarádi zavraždili dvouletého chlapce

Robert Thompson a Jon Venables byli kamarádi a v roce 1993 se jednoho dne rozhodli, že nepůjdou do školy. Místo toho navštívili nákupní středisko, kde ukradli nějaké hračky a barvu a přesvědčili teprve 5letého cizího chlapce, aby si s nimi šel hrát. Naštěstí si toho všimla jeho matka, chlapci utekli a schovali se v řeznictví, kde objevili další oběť.

Z kočárku ukradli dvouletého chlapce, se kterým utekli. Po dvou dnech bylo tělíčko chlapce nalezeno na železniční trati, rozpůlené. Pitva ukázala, že malý chlapec byl mrtvý dávno předtím, než ho přejel vlak. Malí vrazi byli odsouzeni k odnětí svobody na 20 let. V roce 2013 byli propuštěni na svobodu s novými jmény.

Jeden z prvních dětských vrahů

Roku 1871 teprve 11letý Jesse Pomeroy unesl a umučil čtyři chlapce. Přiznal, že svého činu lituje a byl poslán do nápravného zařízení. Zanedlouho byl však propuštěn za dobré chování a jeho nenávist dosáhla neuvěřitelných rozměrů.

Krátce po propuštění unesl malou holčičku, kterou dlouhé hodiny mučil a pak ji surově zabil. Podobný postup aplikoval i na dalšího malého chlapce, kterého navíc bičoval a rozřezával zaživa. Jesse neprojevil u soudu ani známku lítosti a byl znovu poslán do nápravného zařízení, kde zůstal po zbytek života.

Bratři chtěli být uznávaní vrazi

Hlavní roli v tomto případu sehrál tehdy 18letý Robert Beaver se svým o dva roky mladším bratrem Michaelem. Postupně zpracovávali plán na masové vyvraždění všech svých známých, aby se z nich stali uznávaní vrazi.

Psal se rok 2015, když jedné noci zavraždili oba své rodiče a sourozence. Jediným přeživším byla jejich 13letá sestra. Oba bratři byli posláni za mříže, odkud se pravděpodobně už nedostanou.

 

Nejčtenější články