Close search

Olivia Palermo: Světová ikona inspiruje svým webem

Instagram.com Zdroj: Instagram.com

Narodila se v New Yorku a chodila na ty nejprestižnější školy, i když měla poruchu učení. Pracovala v seriálu The City, který ji zajistil postup v kariéře. Dnes patří mezi nejlépe oblékané ženy světa

Křehce vypadající Olivia Palermo patří mezi módní ikony. Na svém Instagramu má přes šest milionů sledujících a patří mezi nejlépe oblékané ženy na celém světě.

Kdo je tato sympatická brunetka?

Olivia se narodila 28. února 1986 v New Yorku. Je Italského původu a navštěvuje každou vetší přehlídku po celém světě. Má své stálé místo v předních řadách a miliony žen z celého světa obdivují její elegantní styl oblékání.

Studentská léta

I když odmala vyrůstala s poruchou učení neodradilo jí to a ani se na to nevymlouvala. Postupně své znalosti získávala ve školách, jak nejlépe dovedla.

Nejdříve chodila na základní školu Nightingale-Bamford School na Manhattanu dále pak na střední školu v St. Luke's School. Po ukončení střední se dala na vysokoškolské studium. Navštěvovala American University of Paris a The New School v New Yorku.

Kariéra

Svou kariéru začala v úspěšném seriálu The City. Seriál byl vysílán dva roky a zachycoval život mladých, úspěšných lidí, kteří pocházejí z New Yorku. Díky této zkušenosti dostala nabídku na práci v PR oddělení Diane von Fürstenberg  a následně pracovala pro prestižní časopis Elle.

Svou vlastní paní

Díky zkušenostem z módního průmyslu, svému osobitému vkusu a citu pro krásu se rozhodla postavit na vlastní nohy.

Před nedávnem založila svůj vlastní web oliviapalermo.com, který se zaměřuje hlavně na módu. Vášeň pro design a podnikatelský duch ji umožňuje propojovat velkou skupinu lidí, kteří se nechávají inspirovat jejím životním stylem.

„Naší ambicí je podporovat sebevědomí, podnikatelského ducha a prosazovat autentičnost. Komunita žije v srdci naší značky a usilujeme o spojení podobně smýšlejících jedinců s vášní pro kreativitu a touhou po skutečném sebevyjádření....,“ napsala na svém webu.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE:

Nejčtenější články