Close search

Odvrácená strana Hollywoodu: Herci, kteří se navzájem nesnášejí a komplikují natáčení

Universal Pictures US Zdroj: Universal Pictures US

Myslíte si, že být hollywoodským producentem je práce snů? Možná byste se divili, jaké problémy musejí řešit. Třeba averzi mezi hlavními hvězdami. Které filmy málem nevznikly kvůli neprofesionálnímu chování herců?

Silná ega, rozdílné názory nebo jednoduše nedostatek profesionálního přístupu - to vše může vést k rozporům na pracovišti. Tyto situace se nevyhýbají ani Hollywoodu. Kteří ze známých herců spolu nemohou pracovat?

Dwayne Johnson vs. Vin Diesel

Proslulí herci spolupracovali při natáčení série snímků Rychle a zběsile. Natolik si spolu nesedli, že během natáčení osmého dílu ságy sdíleli jen jednu scénu. Veškeré ostatní chvíle, kdy se jejich filmoví hrdinové objevují společně na plátně, natáčeli odděleně.

Lena Headey vs. Jerome Flynn

Hvězdy legendárního seriálu Hra o trůny Lena Headey a Jerome Flynn nemohli natáčet společné scény, protože se navzájem nemohou vystát. Nevraživost má kořeny v jejich zkrachovalém vztahu.

Tom Hardy vs. Charlize Theron

Občas se stane, že producenti zjistí fakt, že se jejich hvězdy nemohou vystát, až když je natáčení filmu v plném proudu. Tom Hardy a Charlize Theron, kteří se potkali při tvorbě snímku Šílený Max, spolu na place údajně vůbec nevycházeli. Charlize se dokonce nechala slyšet, že práce s Hardym pro ni byla kvůli jeho nesnesitelné povaze extrémně náročná.

Denzel Washington vs. Julia Roberts

Potkali se při natáčení filmu Případ Pelikán z roku 1993. K otevřenému konfliktu mezi nimi údajně nedošlo. Problém byl ale podle všeho v tom, že Denzel Washington nechtěl, aby jeho postava sdílela polibek s postavou, kterou ztvárnila Julia Roberts. Důvod? Prý je mnoho hereček tmavé pleti, které nedostávají šanci zahrát si ve filmech.

Naya Rivera vs. Lea Michele

Obě herečky a zpěvačky, které proslavil seriál Glee, sice na televizní obrazovce ztvárnily kamarádky, ve skutečnosti se ale až do konce natáčení nebavily. Problémy byly podle producentů na mezilidské úrovni, protože s vývojem seriálu herečka Naya Rivera dostávala na obrazovce stále více prostoru.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA HERCE, KTEŘÍ SE NAVZÁJEM NEMOHOU VYSTÁT!

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu