Close search

Nové trable Meghan Markle: Přes zákaz královské rodiny se vrátí na obrazovky

Profimedia Zdroj: Profimedia

Příznivci britské královské rodiny se nyní mohou těšit nejen na dalšího potomka, ale možná budou mít jedinečnou možnost uvidět doposud neznámý seriál, ve kterém si zahrála Meghan Markle. Jako čerstvá členka britské královské rodiny se americká herečka sice své kariéry musela vzdát, to ale neznamená, že její dřívější činnost zmizí ze zemského povrchu.

Televizní tvůrci se nejspíš rozhodli, že ve svůj prospěch využijí nově nabitou slávu Meghan Markle. Ta si totiž v pilotním díle, který vznik k seriálu  “The Boys and Girls Guide to Getting Down” zahrála jednu z rolí. Tento díl ale nikdy nebyl odvysílán a producenti se k tomuto kroku rozhodli až nyní. 

Markle, která po svatbě s princem Harrym přijala titul vévodkyně že Sussexu, se musela kvůli přísným pravidlům, které dodržují všichni členové královské rodiny, vzdát svého působení v Hollywoodu. Herečku nejvíce proslavila její role právničky v seriálu Suits, který odvysílal poslední premiérový díl s její účastí v dubnu 2018. Markle, která se ale v květnu podruhé vdala, se nyní kvůli spojení s princem Harrym musí seriálové a filmové tvorbě zcela vyhýbat. Pokud se pilotní díl doposud neznámého seriálu dostane na televizní obrazovky, budou tak mít její příznivci i kritici možnost, uvidět vévodkyni během jejích kariérních začátků v showbyznysu.  

S novinkou přišel v americké televizní show herec Max Greenfield, který měl hrát v seriálu po boku Markle. Ten dokonce naznačil, že distributoři si na seriál opět vzpomněli skutečně proto, že bývalá herečka se nyní stala vévodkyní a každý její krok sledují miliony lidí. I když se herec s vévodkyní nikdy ani nesetkal na natáčení, tak velmi otevřeně v televizi vtipkoval o tom, že kdyby i o sám věděl, že se Markle jednou stane vévodkyní, tak by se svým časem a rolí naložil možná trochu jinak. 

Nejčtenější články