Close search

Nevídané souznění s vlastním tělem: Kouzlu tantry podlehne každý. Návod pro začátečníky je tu

pixabay Zdroj: pixabay

Pokud toužíte po jedinečném zážitku, který vás přenese na jinou úroveň vnímání vašeho těla, vyzkoušejte tantrickou masáž. Tantrická masáž nemusí nutně znamenat masáž erotickou. Je jen na vás, zda se rozhodnete prostřednictvím masáže objevovat svoji sexuální energii, či nikoliv.

Co vás čeká

Tantrická masáž je rituálem, který vychází z tantrické filosofie a spojují se v ní prvky starodávných tantricko-taoistických technik a klasické masáže. Žádný kousek vašeho těla by neměl být masérem opomenut. Někteří tantričtí maséři používají k uvolnění klienta paví pera, hedvábí, kožešiny, namočené žínky v teplé vodě apod. Základem však jsou běžné masérské techniky – thajské, indické a relaxační masáže.

Tantrická masáž intimních oblastí

V průběhu tantrické masáže se střídají jemné a energické doteky, díky kterým se nabuzuje energie, která se nechá rozvést do těla, zmírní se a opět se nabudí. Tím se energetizuje váš organismus. Při tomto rituálu byste měly být naprosto uvolněné, aby životní síla mohla hladce proudit celým vaším tělem.  Rozhodně byste se neměla dostat do stresu, pokud vás dotyky maséra nebudou vzrušovat, natož abyste dosáhla orgasmu. Každá bytost je individuum a jak už bylo řečeno, není nutné v sobě probouzet sexuální energii, pokud to nebudete tak cítit.

Účinky tantrické masáže

Tantrická masáž je účinná v mnoha ohledech a slouží k naprostému uvolnění celého těla, i těch částí, o kterých při běžné masáži ani nevíte. Také uvolňuje psychiku a emoce, přiblížíte se více ke svému tělu, začnete ho vnímat s větším procítěním. Možná díky této masáži také odblokujete svá zablokovaná místa, ať už na fyzické nebo psychické rovině. V neposlední řadě také můžete zažít dosud nepoznaný stav vašeho těla i duše.

Hluboké aspekty masáže

Masér nebo masérka, která vám bude masáž provádět, by měla být v meditativním stavu a tím by se měla snáze napojit na vaše potřeby a energeticky se s vámi propojit. Vaším úkolem bude uvolnit své tělo a mysl a pouze přijímat to, co vám masér dává – láskyplné a sebejisté doteky. Dochází tak k hlubokému ozdravnému procesu, kdy vy se oddáte plně druhé osobě, protože se budete cítit v bezpečí a naprosto přijaté. S tímto se v běžném životě moc často nesetkáte, proto si dopřejte kvalitní tantrickou masáž, která vás naučí přijímat své tělo a prožívat s ním hluboké stavy blaženosti.

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu