Close search

Nejnáročnější nevěsty mezi celebritami. Která ze slavných dam měla ty nejdražší svatební šaty?

Instagram Zdroj: Instagram

Svůj svatební den nevěsty velmi pečlivě plánují. Musí věnovat pozornost mnoha detailům a připravit veselku, kterou si užijí spolu s hosty. Největší pozornosti se ale často dostává svatebním šatům. Víte, které slavné nevěsty si oblékly jedny z těch nejdražších?

Účet za svatební hostinu se může často vyšplhat na vysoké částky. Jsou ale nevěsty, které byly schopny utratit za svoje svatební šaty částky, které by vystačily i na deset oslav. Celebrity na svých veselkách rozhodně nešetří a jejich svatební šaty často tvoří jednu z nejdražších položek.

Meghan Markle

Že šaty vévodkyně ze Sussexu a manželky prince Harryho nebudou nejlevnější záležitostí, bylo všem ihned jasné. Americká herečka si vybrala bílé svatební šaty jednoduchého střihu, které jí ušil módní dům Givenchy. Odhadovaná cena je přibližně 170 tisíc dolarů (3,9 milionu korun).

Mariah Carey

Příběh svatebních šatů této americké zpěvačky je celkem neobvyklý. Nehledě na to, že za šaty od značky Valentino měla zaplatit přes 250 tisíc dolarů (5,7 milionu korun), si je Carey nikdy nevzala na sebe. Se snoubencem se totiž rozešla a ve svém hudebním klipu z roku 2016 je před kamerou spálila.

Amal Clooney

Právnička a manželka amerického herce George Clooneyho si pořídila šaty od značky Oscar De La Renta za 380 tisíc dolarů (8,7 milionu korun). Cena jejích šatů je tak vysoká, jelikož byly vyrobeny ručně a vyzdobeny skutečnými perlami a diamanty.

Kate Middleton

Věděli jste, že pro vytvoření svých svatebních šatů se Kate Middleton nechala inspirovat u bývalé americké herečky a monacké kněžny Grace Kelly? Její šaty stály 400 tisíc dolarů (8,6 milionu korun) a zahrnovaly obrovské množství krajky i hedvábí.

Kim Kardashian

I když svatba s hudebníkem Kaynem Westem nebyla pro Kardashian první, na šatech se rozhodla ani trochu nešetřit. Výtvor z módního domu Givenchy novomanžele přišel na 500 tisíc dolarů (11,5 milionu korun).

Victoria Swarovski

Nejdražšími šaty mezi dnešními celebritami se ale rozhodně může pochlubit dědička impéria Swarovski si oblékla šaty za 1 milion dolarů (23 milionů korun). Její róbu zdobilo 500 tisíc krystalů a šaty dokonce prý vážily neuvěřitelných 46 kilogramů.

Podívejte se v naší fotogalerii na ty nejdražší svatební šaty, které si na sebe vzaly celebrity.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu