Close search

Nebezpečné celebrity. Tyto známé osobnosti vám mohou na internetu zavařit

HBO Zdroj: HBO

Světové celebrity bojují každý den o přízeň svých fanoušků. Jejich popularita má ale i stinnou stránku, kterou mnohdy ani sama známá osobnost nemůže ovlivnit. Některá slavná jména se totiž těší takovému zájmu v internetových vyhledávačích, že toho využívají počítačoví hackeři. Která jména jsou tedy v letošním roce pro váš počítač nejvíce nebezpečná?

Společnost provozující antivirus McAfee vydala seznam jmen, při jejichž vyhledávání mohou uživatelé internetu padnout do pasti a vydat tak svá soukromá a citlivá data. Toto jsou příklady pěti celebrit, při jejichž vyhledávání vám na internetu může hrozit nebezpečí.

Lupita Nyong'o

Tato herečka keňského a mexického původu se proslavila díky filmu 12 let v řetězech, za který získala Oscara pro nejlepší vedlejší ženskou roli. Lupita se v tomto roce také objevila v hororu "Us" a napsala knížku pro malé děti, Sulwe, která se zaměřuje na dětské hrdiny tmavé pleti.

Anna Kendrick

Je to sice už poměrně dlouho, co se herečka Anna Kendrick objevila ve filmech Stmívání (Twilight) a později v komediích Ladíme!, ale nehledě na pomalejší vývoj své herecké kariéry, je Kendrick velmi oblíbená na sociálních sítích.

Sophie Turner

Mladá herečka Sophie Turner patří v tomto roce k největším hereckým hvězdám. Na vrchol se vyšplhala díky své roli v legendárním seriálu Hra o trůny a také dalším rolím, například ve filmu X-Men: Dark Phoenix. Fanoušci se také zajímají o její život se zpěvákem Joe Jonasem a sama Turner si vždy říká o pozornost díky vtipným příspěvkům na sociálních sítích.

James Corden

Tento slavný moderátor patří mezi nejpopulárnější celebrity amerického šoubyznysu. Corden si do svého zábavného pořadu zve ty nejlepší herce a zpěváky a baví své diváky vtipnými scénkámi i sekcí "Carpool Karaoke", ve které s ním celebrity zpívají v autě.

Alexis Bledel

Bývalá hvězda proslulého seriálu Gilmorova děvčata vévodí pomyslnému žebříčku nebezpečných jmen na internetu. Objevila se také v populárním seriálu Příběh služebnice, ale ani McAfee nedokáže vysvětlit, z jakého důvodu se Bledel dostala až na první místo.

NA 5 NEBEZPEČNÝCH CELEBRIT SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu