Close search

Muži na Instagramu: Kteří influenceři vládnou síti zaměřené na krásu a módu?

Instagram Zdroj: Instagram

Že jsou na Instagramu pouze ženy? A že pouze ženy se zde také mohou stát influencerkami? To je mýtus, který vyvrací muži s miliony sledujících. Kdo to je a co oproti svým kolegyním nabízejí?

Instagram nabízí mnoho směrů, kterými se lze vydat. Zatímco někdo se soustředí na osobní rozvoj, jiní se zabývají zejména vzhledem a stylem, někdo na instagramu prezentuje především svoji rodinu.

Devon Franklin

Na svém instagramovém účtu devonfranklin má 1,3 milionů sledujících. Je to však více než jenom hvězda sociálních sítí, je to světově uznávaný řečník a autor. Svou tvorbou, knihami, přednáškami i sociálními sítěmi chce druhé inspirovat a motivovat.

Jose Zuniga

Jose se zaměřuje především na pánskou módu a působí především na instagramovém profilu teachingmensfashion. Ten má asi 1,1 milionu sledujících, kteří se chtějí stylově oblékat.

Simon, otec čtyř dcer

Instagram nabízí mnoho směrů, kterými se lze vydat. Zatímco Devon se soustředí na osobní rozvoj, Jose Zuniga zejména na vzhled a styl, Simon na Instagramu father_of_daughters prezentuje především svoji rodinu. Podobně jako český moderní fotr se i Simon rozhodl své otcovství předvádět na sociálních sítích nebo o něm psát ve svých knihách.

Dědeček na Instagramu a ti další

Ani mužským influencerům na Instagramu nechybí vtip a humor. Důkazem je například humorný profil Bros Being Basic s téměř milionem sledujících. Asi půl milionu sledujících si získal profil německého fotografa Jannika s názvem jaadiee. Najdete tam fotografie Jannikova dědečka, který se tak řadí mezi senior influencery. Senior influencerem na Instagramu je také David s profilem davidcyril_sw. Je mu 86 let a prezentuje zejména svůj pozitivní vztah k životu a odhodlání ke změně, kdy se rozhodl zdravě hubnout.

Humorný tón nabízí paradoxně i instagramový profil miserable_men, kde jsou k vidění fotografie všech těch mužů čekajících na to, až jejich ženy nakoupí. Pochopitelně se nudí, ale právě Instagram jim může pomoct nudu zahnat. Na vtipné situace ze života žen a mužů, konkrétně ženských influencerek a jejich partnerů, se můžete podívat na profil boyfriends_of_insta.

JAK VYPADAJÍ MUŽI NA INSTAGRAMU? PODÍVEJTE SE DO FOTOGALERIE:

Nejčtenější články