Close search

Mnohé slavné celebrity mají obyčejné partnery: Jak poznaly své budoucí druhé polovičky?

Youtube Zdroj: Youtube

Najít člověka, který pro vás bude oporou a životním partnerem, je velmi těžké. Miliony lidí po celém světě stráví roky hledáním toho pravého protějšku. A známé osobnosti to nemají o moc jednodušší. Někteří z nich se ale rozhodli vzít lidi, kteří nepoznali záři reflektorů. Komu z celebrit takový vztah vyšel?

I když mají celosvětově proslulé celebrity mnoho příznivců po celém světě, najít skutečného partnera pro ně bývá také velmi náročné. Někteří z nich se ale rozhodli, že svého životního partnera nebudou hledat na hollywoodských večírcích. Komu tedy vyšel vztah s člověkem, který má zcela běžnou profesi?

George Clooney a Amal Alamuddin

Americký herec, George Clooney, potkal svoji budoucí manželku, právničku Amal Alamuddin, během slavnostní večeře, kterou pořádali jejich společní přátelé v roce 2013. Netrvalo dlouho a bojovnice za lidská práva a slavný herec již tvořili oficiální pár. V roce 2014 se Clooney a Amal vzali v italských Benátkách a v roce 2017 přivítali na svět dvojčata, Alexandera a Ellu.

Matt Damon a Luciana Barroso

Slavný americký herec, Matt Damon, který se proslavil díky akčním filmům, poznal svoji budoucí manželku v roce 2005. Luciana Barroso tehdy pracovala jako obyčejná barmanka. Damon tehdy ve floridském městě Miami natáčel film Stuck on You (Bratři, jak se patří) a po práci jej kolegové ze štábu přesvědčili, aby si s nimi šel dát něco k pití do místního baru. Damon následně v rozhovorech uváděl, že Lucianu spatřil přes celou zaplněnou místnost. Nyní spolu manželé mají čtyři děti a v roce 2013 obnovili při malé ceremonii na pláži své manželské sliby.

Reese Witherspoon a Jim Toth

Reese Witherspoon jako představitelka populární postavy z filmu Pravá blondýnka a producentka úspěšného seriálu Sedmilhářky v jedné osobě si nemůže vynachválit svého druhého manžela, Jima Totha. Pár se poznal v roce 2010, kdy Toth pracoval jako agent pro mladé a nadějné umělce a v roce 2011 si již říkali manželé. Mají společného syna, kterého přivítali na svět v roce 2012. Celý jejich příběh ale žačal tím, že se pár seznámil na večírku svých společných přátel, kteří oslavovali šestileté výročí.

Anne Hathaway a Adam Shulman

Oscarová herečka Anně Hathaway poznala svého budoucího manžela, Adama Shulmana, na filmovém festivalu v roce 2008. Tehdy ji s málo známým hercem, který si také přivydělával jako návrhář šperků seznámil jejich kamarád. Hathaway ten samý den údajně svému známému řekla, že Shulman bude jednou jejím manželem. Herečka totiž uvedla, že už tehdy poznala, že Adam je její celoživotní láskou. I když Shulmanova kariéra se nevyvíjí tak dobře jako kariéra jeho manželky, stejně si zahrál ve filmu Meryl Streep z roku 2015  s názvem Ricki and the Flash (Nikdy není pozdě). A jako člověk, který se věnuje navrhování šperků, pomáhal i vytvořit šestikarátový zásnubní prsten pro Hathaway.

Eddie Redmayne a Hannah Bagshawe

Oceňovaný britský herec, Eddie Redmayne, který studoval na stejné škole jako britský princ William, poznal svoji manželku Hannah Bagshawe při charitativní módní přehlídce. Tuto akci ještě během jeho studia uspořádaly dívky, které studovaly v nedaleké vzdělávací instituci a Eddie se tehdy přihlásil, že se zúčastní předvádění na přehlídkovém mole. V ten den poznal svoji nastávající Hannah, ale  mladí studenti byli dlouhou dobu pouze přátelé, které pojila láska k umění a divadlu. Jako pár se veřejnosti představili až na červeném koberci v roce 2012 při premiéře filmu Les Miserábles (Bídníci).

PODÍVEJTE SE NA SLAVNÉ CELEBRITY, KTERÉ SI VYBRALY PARTNERY S BĚŽNÝM ZAMĚSTNÁNÍM:

Nejčtenější články