Close search

Mimi Elashiry: Z nadějné baletky se stala instagramová hvězda

Instagram.com Zdroj: Instagram.com

Narodila se v Austrálii odkud pochází její matka. Svůj nevšední vzhled získala Mimi Elashiry po svém egyptském otci. Odmala milovala tanec a studovala na prestižních baletních školách, bohužel si zranila záda a tanec musela na nějaký čas odložit stranou. Mezitím si budovala kariéru jako instagramová modelka

Mimi bude mnoho lidí znát jako Instagramovou slečnu, tam se také proslavila nejvíce. Tato okatá modelka z Instagramu si získala tisíce sledujících už v začátcích této aplikace. Sleduje jí skoro milion nadšenců.

Kdo je tato Instagramová slečna?

Instagramová hvězda Mimi Elashiry se narodila 8. října 1995 v Austrálii, kde vyrůstala na předměstí Sydney. Matka je Australanka a otec je egyptského původu, proto má tak zajímavý a dobře zapamatovatelný vzhled.

Životní příběh

Jako mnoho dívek se i ona zhlédla v ostatních slečnách na sociálních sítích a chtěla být jako oni. Okolo čtrnácti, patnácti let šla do agentury, kde slyšela vždy podobný příběh, řekli, že je moc malá. V těchto letech to bylo pro ni zdrcující. Takže začátek její kariéry nebyl příliš veselý.

Rodinný přítel v ní ale viděl potenciál a pomohl ji se začátky. Jednoho dne nafotila „boho fotky“ a od té doby všichni věděli, kdo je tato zajímavá snědá dívka. Na Tumblr se její obrázky šířily rychlostí blesku. Od té doby její popularita začala velice stoupat.

Od šesti let se věnovala baletu. Chodila do The Ballet Class Rose Bay. Tančila každý den v týdnu a v roce 2013 byla přijata do Joffrey Ballet School v New Yorku, kam nakonec nenastoupila, protože dostala stipendium na prestižní škole Performing Arts v Reddam House v Bondi.

Poté co si zranila záda při skoku na ostrově Byron Bay musela s tancem na nějaký čas přestat. Přišla o veškerou flexibilitu zad, ale po několika letech se postupnou prací k tanci zase vrátila.

Čím se udržuje krásnou?

Klíčem k její postavě je tanec a dobré jídlo. Vyrostla tancem, pohyb je součástí jejího života. Ráda zkouší různé druhy pohybu, aby zůstala stále motivovaná. Mezi její oblíbené aktivity patří chůze, běh, jóga, plavání, nebo jízda na kole.

Miluje potraviny v jejich přirozeném stavu a vyhýbá se všem potravinám, které jsou zpracované, nebo obsahují cukry.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE:

Nejčtenější články