Close search

Miliardářem podle hvězd: Které znamení zvěrokruhu má nejvíce boháčů?

Instagram Zdroj: Instagram

Ať už věříte v astrologii nebo ne, jedno znamení dvanáctimístného zvěrokruhu se může pochlubit tím, že lidé narození v něm se nejčastěji stávají úspěšnými podnikateli a miliardáři. Vždy samozřejmě záleží na lidské píli, schopnostech a nápadech, přesto jedno znamení drtivě porazilo veškerá ostatní, co se týče výše majetku. Stávají se miliardáři častěji Lvi, Váhy, nebo Štíři?

Každé znamení zvěrokruhu je jedinečné a údajně svému nositeli připisuje vlastnosti, které jsou pro něj charakteristické a doprovázejí ho na životní cestě.

Vítězné Váhy

Nová studie zpracovala informace o 250 dolarových miliardářích podle aktuálního žebříčku amerického magazínu Forbes a zjistila, která souhvězdí se mohou pochlubit nejvyšším počtem majetných podnikatelů. Jednoznačným vítězem se staly Váhy. Pokud ale patříte mezi Kozorohy, nebo Střelce pak už si stojíte o mnoho hůře.

Celkovým počtem 27 dolarových miliardářů se může pochlubit znamení Váhy. Pod touto šťastnou hvězdou se narodili celosvětově známí podnikatelé jako Ralph Lauren, Stefan Persson, Liliane Bettencourt, nebo Alice Walton.

Ryby jsou těsně za znamením Váhy a mohou se pochlubit celkovým počtem 22 miliardářů jako slavným zakladatelem technologického gigantu Michaelem Dellem, třetím nejbohatším mužem planety, Bernardem Arnaultem i mediálním magnátem Rupertem Murdochem.

Úspěšná znamení

Shodně po dvaceti miliardářích mají znamení Lva, Raka a Býka. Představitelem loajálního a silného Lva, je spoluzakladatel nejslavnějšího internetového vyhledávače Google, miliardář Sergey Brin. Mezi schopné Býky patří zakladatel sociální sítě Facebook, Mark Zuckerberg, jehož celkový majetek se odhaduje na 77,7 miliardy dolarů, nebo spoluzakladatel chemického koncernu, David Koch. Dvaceti miliardáři se může pochlubit i znamení Raka, jelikož pod touto hvězdou se narodili úspěšní podnikatelé jako Richard Branson, zakladatel koncernu Virgin Group. A také technologický guru Elon Musk.

Znamení Blíženců a Beranů mají po 15 miliardářích. A červnoví Blíženci se mohou pochlubit miliardáři jako Jimem Waltonem, který patří k nejbohatšímu klanu na světě, nebo Mukeshem Ambanim, který je nejbohatším Indem.

Nejbohatší muž

Vodnáři a Panny patří mezi další nejbohatší znamení. 12 Vodnářů a celkem 11 lidí ve znamení Panny se mohou pochlubit velkým majetkem. Mezi Vodnáře patří boháči jako mediální magnát a kandidát na prezidenta USA, Michael Bloomberg. Slavnými miliardáři, kteří se narodili ve znamení Panny jsou investiční génius, Warren Buffet, nebo čínský miliardář a zakladatel serveru Alibaba, Jack Ma.

Ostatní znamení ale také nezůstávají pozadu. Slavný americký miliardář a zakladatel společnosti Microsoft, Bill Gates, se narodil ve znamení Štíra. Mezi Střelce patří miliardáři Simon Reuben, nebo Abigail Johnson. Nejbohatší muž na světě a zakladatel Amazonu, Jeff Bezos, se narodil ve znamení Kozoroha.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu