Close search

Kreativní Mexičanka Julie Sariñana: Člověk je předurčen k úspěchu, říká

Repro Instagram.com/sincerelyjules Zdroj: Repro Instagram.com/sincerelyjules

Narodila se v Mexiku, ale od dětství žije v Los Angeles. Studovala školu módy a tímto směrem se vydala i po studiích. Založila si blog, navrhuje oblečení a na Instagramu ji sleduje skoro 5,5 milionů lidí. Seznamte se s Julií a jejím blogem Sincerely Jules

Julie je další z žen, která se snaží inspirovat ostatní a vytváří kreativní obsah jak na své stránce Sincerely Jules, tak na Instagramu, kde ji sleduje více jak 5 milionů lidí.

Kdo je Julie Sariñana?

Narodila se 9. ledna 1986 v Mexiku, přesněji ve městě Durango. Nyní žije v Los Angeles, kde prožila i dětství. Navštěvovala Fashion Institute of Design and Merchandising v Los Angeles. Už pár let chodí s designérem a fotografem Kevinem Berru, který se za ní do Los Angeles přestěhoval z Paříže.

"Včera to byly asi nejkrásnější narozeniny, co jsem kdy měla, cítila jsem, že mě tolik lidí miluje! Chce se mi brečet, pouze myslím na všechnu tu lásku, sladké květiny a narozeninové zprávy, které jsem dostala. Děkuji všem a všem mým přátelům a rodině za to, že mě zahrnují tou nejlaskavější láskou. Jsem neskutečně vděčná! Speciálně děkuji nejlepšímu příteli a spřízněné duši za to, že jsem se včera cítila tak výjimečně. Bude to den, kterého si budu vždy vážit,“ uvedla na Instagramu Julie.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules),

Blog Sincerely Jules

Julie Sariñana začala psát svůj blog s názvem Sincerely Jules v únoru roku 2009. Nejdříve se mělo jednat o stránku, kde bude vyjadřovat své kreativní nadání. Místo, na které lidé najdou každodenní inspiraci ohledně módy a osobního stylu.

Postupem času, v průběhu několika let, se stránka Sincerely Jules, a tedy i Julia stala jednou z hlavních osob, která svým konáním ovlivňuje miliony lidí. Na svých stránkách napsala, že se řídí heslem Dream, Believe, Achieve. Také věří, že pokud člověk vloží mysl a úsilí do všeho, co dělá, tak je předurčen k úspěchu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules),

Svou vlastní paní

Často se stává, že blogerky si založí svou módní, kosmetikou značku, nebo navrhují oblečení. Jinak to není ani u Julie. K módě měla vždy kladný vztah, protože se ji rozhodla jít i studovat.

Blogem zjistila, že její styl mají lidé rádi a po pár letech se rozhodla založit svou módní značku. Stala se majitelkou a také kreativní ředitelkou značky Shop Sincerely Jules.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu