Close search

Meryl Streep nežije po vzoru Sedmilhářek: Je věrná manželovi i herectví už desítky let

HBO Zdroj: HBO

Populární seriál Sedmilhářky z produkce HBO se po dvou letech vrátil na televizní obrazovku a přinesl s sebou nejenom pokračování strhujícího příběhu pětice průbojných žen, ale i novou silnou postavu, kterou ztvární Meryl Streep. Jaká je ale herečka ve skutečném životě?

Meryl Streep podpořila svojí přítomností seriál Sedmilhářky, který si díky úspěchu první řady proslavil po celém světě. V druhé řadě seriálu ztvární postavu matky, která přijedete zjistit, za jakých okolností zemřel její syn. Podle vašeho si Streep hraje silnou a průbojnou ženu, která nevěří, že její násilnický syn zemřel náhodou a je nehledě na nic odhodlaná zjistit, co se stalo a jakým způsobem v tom figuruje její snacha Celeste, kterou si zahrála Nicole Kidman.

Láska na celý život

Seriál, který pojednává o složitých rodinných vztazích okamžitě navozuje otázku, jak to chodí v osobním životě u populární herečky? I když Meryl Streep patří k nejuznávanějším herečkám 21. století, její osobní a rodinný život se zcela vymyká hollywoodským standardům. Streep je na rozdíl od většiny svých hereckých kolegyň, které se neustále vdávají a rozvádějí, s jedním mužem už 40 let. Její životní láskou a oporou je sochař a umělec Don Gummer, se kterým má Streep už čtyři dospělé děti.

Streep se nikdy netajila tím, jak moc vděčná svému manželovi za jeho lásku a podporu. V roce 2012, kdy si přebírala Oscara za svoji roli ve filmu Julie a Julia, svému muži hned na začátku svého proslovu poděkovala s tím, že to byl právě on, kdo jí dal v životě všechno to, čeho si váží nejvíc.

Manželé se poprvé potkali, když bylo Streep 29 let a Gummerovi 30. V té době herečka oplakávala smrt svého zesnulého partnera, herce Johna Cazale, který podlehl rakovině plic. Streep tehdy dokonce vyhodili z bytu, kde spolu bydleli a pomoci jí s věcmi přijel její bratr s kamarádem Donem Gummerem. Za půl roku se mladý pár vzal na zahradě u rodičů Streep.

Avšak sehraný manželský a rodinný život, není jediným úspěchem, kterého dosáhli. Oba manželé získali například magisterské tituly na vyhlášené Yaleově univerzitě. Streep a Gummer mají čtyři děti, kteří také šly v uměleckých šlépějích svých rodičů. Jejich syn Henry je hudebník, dcery Mamie a Grace působí jako herečky a nejmladší dcera Louisa je modelkou.

Nejčtenější články