Close search

Melania Trump se nebojí utrácet. První dáma USA má oblečení za miliony

Wikimedia Commons Zdroj: Wikimedia Commons

Melania Trump, manželka amerického prezidenta a zároveň realitního magnáta, už déle než dva roky plní povinnosti první dámy. Ať už si lidé o jejím původu nebo vystupování myslí cokoliv, jedno se jí upřít nedá. Má vynikající vkus. Melania se tak podle mnohých díky své garderobě zařadila mezi nejelegantnější manželky politiků. Nutno podotknout, že za to platí horentní sumy. Kolik stojí její šatník?

Slovinská rodačka a manželka amerického prezidenta Melania Trump byla už před příjezdem do Bílého domu zvyklá na záře reflektorů. Pracovala totiž v USA dlouhé roky jako modelka, než se poznala s miliardářem a svým budoucím manželem.

Donald Trump (73) si v roce 2005 vzal Melanii za svoji třetí ženu (49). Dívka, která pocházela z chudých poměrů ze Slovinska, se tak dostala do vyšších společenských kruhů.

Nyní díky postu svého manžela reprezentuje jako první dáma Spojené státy americké po celém světě. A Melania si je velmi dobře vědoma toho, jak důležitý je její vzhled. Nebojí se proto za své oblečení utratit skutečně závratné částky.

Melania se vyzná

Trump si na svém šatníku dává skutečně záležet a je poznat, že ve světě módy se díky své předešlé profesi velmi dobře vyzná. Její oblečení pochází od nejlepších designérů světa a lidé ji často mohou vidět v modelech od návrhářů jako Lela Rose, Michael Kors, Alexandra Rich, Fendi, Valentino, Christian Louboutin nebo Ralph Lauren.

Oblečení, ve kterém se první dáma objeví na státních návštěvách, oficiálních akcích nebo večeřích je koneckonců její velkou vizitkou. Mnohdy tak za svoje módní kousky Melania Trump dává od 40 tisíc korun do 200 tisíc korun. Experti odhadují, že měsíčně je tak první dáma USA schopna za svoji garderobu utratit od 4,5 do 6,8 milionů korun.

Recyklace modelů? Kdo ví?

Recyklace módy je v módě. Nyní však lze jen těžko říct, zda Melania Trump takzvaně recykluje své módní kousky. V posledních letech se totiž stává celkem běžné, že i veřejně sledovaná osobnost obléká několikrát ten samý oděv.  Tímto pravidlem se například řídí britská vévodkyně Kate Middleton, která se proslavila právě svoji snahou své oblečení recyklovat. Mnozí její příznivci ji tak mohou několikrát vidět v tom samém oděvu.

Melania Trump je však první dámou pouze několik let, zatím těžko hodnotit. Možná i ji jednou uvidíme v modelu, který si již dříve oblékla.

PODÍVEJTE SE NA MODELY MELANIE DO FOTOGALERIE:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu