Close search

Marianna Hewitt změnila svou životní cestu a stala se z ní úspěšná beauty blogerka

Instagram.com Zdroj: Instagram.com

Narodila se v Německu, ale vysokou školu se zaměřením na komunikaci studovala v Ohiu. Nějaký čas pracovala ve zpravodajství, nicméně se rozhodla vydat vlastní cestou. Založila si blog, YouTube kanál a v neposlední řadě i firmu na beauty produkty

Úspěšná blogerka, kterou na Instagramu sleduje skoro milion lidí se zaměřuje hlavně na kosmetické produkty. Není to ale jediná věc, o které se na jejím webu dozvíte. Cestování a wellness, také patří mezi oblíbená témata.

Kdo je to?

Narodila se 10. října 1986 v Německu. Studovala vysokou školu, ale momentálně je známá jako blogerka a YouTuberka. Svá videa začala na YouTube zveřejňovat v roce 2012.

Televizní hvězda

Marianna vystudovala vysokou školu se zaměřením na komunikaci v Ohiu. Její záměr byl pracovat ve zpravodajství a mít v tomto oboru titul, brala jako věc, která je potřebná. „Myslím, že mít titul byl dobrý začátek...,“ napsala na svůj web.

Často se stává, že člověk nezůstane celý život u jedné činnosti, ale začnou ho přitahovat i jiné záliby. Toto se stalo i Marinně.

Díky televizi měla pozitivní vztah k líčení a tím se začala ubírat i její profese. Její životní poslání se změnilo a stala se úspěšnou blogerkou, která sdílí své oblíbené produkty a techniky na líčení. Na svůj YouTube kanál nahrává návody, jak se správně starat o pleť, jak používat produkty a nebo si zve celebrity, se kterými probírá líčení. Jednou z nich byla před pár lety i herečka Jessica Alba, která má svou vlastní firmu.

Life With Me

Web Life With Me si založila jako blog o životním stylu. Zajímavostí je, že se tento název dá přeložit dvěma způsoby. Buď jako „Život se mnou“, nebo „Život s Mariannou Elizabeht“, protože to je její druhé jméno.

Summer Fridays

Bylo otázkou času, kdy se rozhodne založit si svou kosmetickou značku. S Lauren Gores Ireland založila Summer Fridays. Nejedná se o klasické kosmetické produkty, jako je rtěnka, řasenka nebo make-up. Momentálně se zaměřuje hlavně na masky a také je k dostání sérum.

Za svou kariéru měla možnost vyzkoušet velké množství různých kosmetických produktů, ať se jedná o líčení nebo péči o pleť, ale hledala přípravek, který by kůži poskytl okamžitou záři. Tak vznikla maska, která zanechá nádhernou pokožku i po dlouhém letu.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE:

Nejčtenější články