Close search

Letní dobrodružství: S kolegy za prací i zábavou!

Pixabay Zdroj: Pixabay

V létě jsou šéfové většinou lépe naladěni než po zbytek roku, zkuste jim tedy navrhnout možnost teambuildingu, který vám prázdninový čas pomůže v práci lépe přežít. Uvidíte, že při následujících aktivitách se nejen skvěle pobavíte, ale trochu se i protáhnete a hlavně utužíte kolektiv společnými zážitky.

Vidět je v těchto měsících dlouho, děti mají prázdniny, není tedy nutné po práci uhánět rovnou domů, a tím pádem zbývá i čas na nějakou tu zábavu s kolegy z práce. Vyrazte s nimi za dobrodružstvím, adrenalinem a zážitky! Uvidíte, jak na to budete v zimě v kanceláři rádi vzpomínat.

Mnohem víc než úniková hra

futurento

Lákají vás únikové hry? Líbí se vám postapokalyptické scénáře z blízké budoucnosti? Pak navštivte spolu s kolegy Futurento, nevšední zábavní park v Praze, který právě tyto dvě věci spojuje.  Najdete v něm to nejlepší ze světových her. Futurento je ideální místo pro firemní akce, školní výlety, oslavy a rozlučky se svobodou. Užijte si společný čas s přáteli, kolegy či rodinou aktivním odpočinkem při hraní jedinečné únikovky.

Za iluzí a zážitky

muzeum fantastickych iluzi

Další skvělou volbou pro utužení kolektivu je návštěva Muzea fantastických iluzí, které se nachází v centru Prahy. Svým provedením je zcela originální a odlišné od všeho, co bylo dosud nejen v České republice k vidění. Vyzkoušet si na vlastní kůži můžete kouzelnou židli nebo magickou místnost, která vás promění v trpaslíka nebo obra. Nechte se kouzelníkem vystřelit z děla nebo levitovat ve vzduchu. Vaše hlava se náhle ocitne na stole nebo si na vás pochutná King Kong. Slavný alchymista Edward Kelley vás kouzlem uvězní ve své středověké laboratoři a dinosaurus si vás ve svých pařátech odnese do hnízda. Návštěvu výstavy můžete zakončit ve slavné kavárně a cukrárně Myšák z roku 1922, která je přímo vedle muzea.

Adrenalin na každém kroku

Bikepark Monínec

Pokud patříte mezi živější kolektiv, který se nebojí dát si do těla. Vyrazte společně na teambulding na Monínec. V tamějším areálu si můžete užít nepřeberné množství aktivit na jednom místě. Skvělou volbou by pro vás mohla být návštěva bikeparku Monínec.

"Již mnoho let se snažíme, abychom měli jiný formát bikeparku, než je na ostatních kopcích. Tam je většinou 3,4,5 tratí a každá je jiná – u nás jdeme cestou variability stop a možností odboček. Tu si skočíte místo, tady se dá to samé místo proklopit, nebo prodrncat po DH. Variability na malém místě je tedy víc, protože nabízí možnost kombinovat stopy během jedné jízdy. V našem bikeparku si tedy díky tomu vyberete tu svou perfektní stopu. Najdete u nás ale i lehčí trail, který je vhodný ať už pro méně zkušené, nebo více opatrné jezdce, tak i pro malé začátečníky," prozrazuje jeden ze zakladatelů bikeparku na Monínci.

Výlet za pivem

Pivovar Svijany

Dalším z unikátních výletů může být ten za českým pivem. Pokud holdujete zlatavému moku, vyrazte s kolegy z práce do Svijan. Nejen, že si užijete prohlídku pivovaru, degustaci piv, ale i návštěvu místního zámku. Zkrátka nepřijdou ani ti, co budou řídit. Svijany přichází na trh s novinkou v podobě míchaného nápoje z nealkoholického piva Svijanský Vozka Černý rybíz a limetka. Tento osvěžující nápoj je výsledkem spojení piva bez alkoholu a limonády z přírodních šťáv z černého rybízu a limetky.

Náramky souznění

Svět minerálů

Ukažte svým kolegům, že na ně myslíte, máte je rádi a chcete se s nimi přátelit i jinde než v zaměstnání. Kromě společných výletů s rodinami jistě potěší i dárek, kterým jim můžete své sympatie vyjádřit i beze slov. Takový náramek přátelství z růženínu na sebe mimo jiné váže i krásu, jedinečnost a lásku. Pomáhá projevovat city a chápat emoce ostatních.

Zdravá svačina na cesty

Albert

Kolegy si jistě získáte i nějakou tou zdravou svačinkou na cesty. Pryč je čas řízků, dnes každý spíše ocení lehké, chutné a kvalitní jídlo, které si můžete dopřát v podobě wrapu, salátu, sendviče nebo bagety Fresh Bistro, které seženete v Albertu.

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu