Close search

Sportovci, kteří ovládli Instagram: Ronaldo, Neymar nebo Messi?

Instagram Zdroj: Instagram

Ve svém sportu patří k absolutní špičce. Po celém světě mají miliony fanoušků, kteří sledují nejen jejich sportovní konání, ale také instagramové profily. Sportovní hvězdy si tak z Instagramu udělaly další zdroj příjmů. Značky se o spolupráci s nimi téměř perou a fanoušci jsou nadšeni z každého nového obrázku.

Neymar, Beckham, Ronaldo nebo Messi? Tito fotbalisté jsou hvězdami na hřišti i mimo něj, v současnosti vládnou dokonce i na instagramu. Kdo ve sledovanosti šlape na paty například i populární Seleně Gomez? Který další sportovec se svou popularitou může prosadit mezi fotbalisty?

Cristiano Ronaldo

Se svými 187 miliony sledujících porazil fotbalista Ronaldo na Instagramu všechny ostatní sportovce. Kapitán portugalského národního týmu, bývalý hráč Realu Madrid, který v současnosti hraje za Juventus FC, získal na sociálních sítích tolik fanoušků, že šlape na paty i takovým hvězdám, jako je Selena Gomez nebo Ariana Grande.

Neymar

Více než 127 milionů sledujících na Instagramu posbíral brazilský fotbalista Neymar da Silva Santos Júnior, útočník francouzského Paris Saint-Germain. Bývá srovnáván s legendárním brazilským fotbalistou Pelém, který ho také označil za nejlepšího fotbalového hráče světa. Stylem hraní připomíná i další fotbalovou hvězdu současnosti Lionela Messiho.

Lionel Messi

Lionel Messi na Instagramu překonal Neymara, kdy pokořil hranici 134 milionů sledujících. Pomalu začíná šlapat na paty samotnému Ronaldovi. Stejně jako zmiňovaní fotbalisté i Messi na svém instagramovém profilu sdílí nejenom akční sportovní fotky, v jeho případě zejména videa, ale i fotografie ze svého soukromí. Nechybí rodina, partnerka, ani děti.

David Beckham

Fotbalový matador a ostřílená mediální hvězda David Beckham na Instagramu oslovil téměř 60 milionů sledujících. To je stále úctyhodné číslo na to, že už dnes nepůsobí jako aktivní hráč. Nutno podotknout, že oproti Ronaldovi, Neymarovi či Messimu má Beckham podstatně větší poměr ženských fanynek.

Kdo dál?

Další sportovní hvězdy, které září na Instagramu reprezentuje James Rodriguez, fotbalista Realu Madrid a kapitán národního týmu Kolumbie. Má 44 milionů sledujících. Přes 42 milionů sledujících nasbíral na Instagramu Gareth Bale, který hraje za Real Madrid. Fotbalista Manchester United a kapitán švédského národního týmu Zlatan Ibrahimovic si na Instagramu získal téměř 39 milionů fanoušků. Přes 52 milionů sledujících má basketbalová star NBA LeBron James, jedna z mála výjimek mezi fotbalisty. Nehraje fotbal, přesto se mu v počtu fanoušků na Instagramu podařilo prosadit i mezi fotbalisty.

ZAJÍMAJÍ VÁS SPORTOVCI NA INSTAGRAMU? PODÍVEJTE SE DO FOTOGALERIE:

Nejčtenější články