Close search

Kovbojský ranč Mela Gibsona se prodává za 670 milionů: Kde dříve žila slavná hollywoodská hvězda?

wikimedia Zdroj: wikimedia

Rozlehlý ranč, který patřil slavnému hollywoodskému herci, Melu Gibsonovi, je nyní na prodej za neuvěřitelných 29,8 milionů dolarů (670 milionů korun). Americká celebrita tuto nemovitost vlastnila dlouhých sedmnáct let a když Gibson údajně farmu prodal, přijel následně, aby poděkoval zaměstnancům za dlouhé roky spolupráce. Jak vypadá skutečný americký ranč, který kdysi obývala hvězda snímků Smrtonosná zbraň?

Americký herec Mel Gibson se kromě svého působení před kamerou proslavil také svou režisérkou a scenáristickou činností. Na svém kontě má mnoho slavných filmů jako Umučení Krista, který sám režíroval, nebo snímky Patriot a Po čem ženy touží, ve kterých si hollywoodská hvězda zahrála. Nejvíce však tohoto herce irského původu v devadesátých letech proslavila série filmů Smrtonosná zbraň, kde ztvárnil neohroženého policistu.

Krušné chvíle

Gibson ale zažíval i krušná léta, během kterých se dopustil silných antisemitských výroků, nebo čelil kritice za hrubou komunikaci se svojí bývalou partnerkou. Nehledě na všechny tyto aféry, herec stále natáčí a pracuje na nejrůznějších projektech.

Kovbojský ranč

Nyní je v americkém státě Montana na prodej skutečný kovbojský ranč, který Gibson vlastnil po dobu dlouhých 17 let. Tuto americkou nemovitost si pořídil v roce 1988 a prodal ji v roce 2005 obchodníkovi s cennými kovy. Ten o Gibsonovi vyprávěl, že prodej s ním zařídil skoro bez jakýchkoliv smluv a že po dokončení prodeje hollywoodská hvězda opět zavítala na ranč, aby poděkovala místním pracovníkům za úspěšnou dlouhou spolupráci. Nemovitost, která se nachází 45 minut cesty od největšího místního města Billings, stojí na pozemku o 5000 hektarech.

Vděčný Gibson

Novému majiteli ranč nabídne možnost užívat si krásy a rozmanitosti americké přírody. V okolí se nachází mnoho pastvin, luk i jehličnatých lesů. Poblíž se nacházejí řeky, které jsou ideálním místem pro lov pstruhů a v místní krajině nejsou výjimkou ani bažanti nebo losi a jeleni.

Ranč nemá tak vysokou cenu jenom kvůli tomu, že patřil hollywoodské hvězdě. Součástí nemovitosti jsou sice dva odděleně stojící domy, ale nehledě na svého slavného majitele, působí velmi skromně. Nový majitel může ale ranč využívat jako investici, jelikož nynější vlastníci pronajímají jeho různé části. Na rozlehlém pozemku stojí několik stodol i koníren a na ranči se tak může pohybovat i přes tisíc kusů skotu.

PODÍVEJTE SE NA RANČ, KTERÝ PATŘIL SLAVNÉMU HERCI MELU GIBSONOVI:

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu