Close search

Konec Teorie velkého třesku: Jak dobře znáte představitele nesmělého Rajeshe?

Instagram Zdroj: Instagram

Legendární seriál Teorie velkého třesku se pomalu ale jistě blíží ke konci. Představitelé čtyř skromných vědců si získali srdce milionů diváků po celém světě. Víte ale, jak vypadá skutečný život Kunala Nayyara, který si zahrál indického génia a boháče Rajeshe?

Herec a komik Kunal Nayyar se proslavil hlavně díky seriálu Teorie velkého třesku, ve kterém hraje astrofyzika indického původu. I když Rajesh opravdu prahne po přítelkyni, ze seznamování s ženami má fóbii, kterou dokáže překonat pouze po požití alkoholu, takže to nemá úplně jednoduché.

Ve skutečnosti ale nemá herec při seznamování problémy, protože je od roku 2011 ženatý s Nehou Kapur, která v roce 2006 získala titul Miss Indie. Představitel Rajeshe o své ženě řekl, že to byla láska na první pohled. Bývalá miss se nyní živí jako modelka a příležitostně i herečka, takže je třeba budeme moct vidět spolu i na filmovém plátně.

Kunal se sice narodil v Anglii, ale později se s rodinou přestěhovali do Indie, kde strávil dětství a dospívání. Herec uvádí, že se nepovažuje za Angličana, ale za Inda.

Po dokončení střední školy odjel studovat do Spojených států amerických na Portlandskou univerzitu v Oregonu, kde se během studia zúčastnil několika hereckých kurzů.

V roce 2017 vydal knihu „Můj příběh je skutečný“, ve které mají jeho příznivci možnost nahlédnout do jeho osobního života. Vzpomíná na upřímného a stydlivého chlapce z Nového Dillí, ze kterého se stal sebevědomý a úspěšný herec celosvětově známého seriálu. Také vzpomíná na trapasy, které prožil a na začátek herecké kariéry.

Nejčtenější články