Close search

Knižní hit Spermie v kelímku: Moje cesta k vysněnému dítěti

Kateřina Nevřelová Zdroj: Kateřina Nevřelová

To jako fakt nemůžu mít děti? Tak jsem se ptala sama sebe někdy kolem roku 2016. Mám si počítat plodný dny? Máme jít na reprodukční kliniku? Mám poslat svýho muže na vyšetření spermatu? Tohle všechno se mi honilo hlavou. Mladá autorka knihy Ivana Kulhánková přibližuje ženám své pokusy o otěhotnění.

Před lety při psaní prvního článku na mém blogu nofancy.cz se mi strašně ulevilo. Poprvé jsem tenkrát veřejně přiznala, že možná nemůžu mít děti. Přála bych si, aby se při čtení této knihy ulevilo alespoň jedné nebo jednomu z vás. Nejste v tom sami. No a kniha je samozřejmě určená i těm, kteří plodí jako za dob našich rodičů.

Proč nejsem těhotná?

Každej měsíc se těšíte, že už to nedostanete. Ve filmech neustále vidíte nervózní ženský na záchodech, jak žmoulaj počuranej těhotenskej test a pak chtějí skočit z terasy, když zjistí, že jsou v tom. Krávy. Přijde vám, že celej svět je těhotnej a spiknul se proti vám.

Nová kniha je tu

To jako fakt nemůžu mít děti? Tak jsem se ptala sama sebe někdy kolem roku 2016. Mám si počítat plodný dny? Máme jít na reprodukční kliniku? Mám poslat svýho muže na vyšetření spermatu? Tohle všechno se mi honilo hlavou. A teď se to po těch letech honí knihou.

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu