Close search

Syn prezidenta Donald Trump Jr. si s přítelkyní pořídil nové luxusní sídlo za 98 milionů

Instagram Zdroj: Instagram

Nejstarší syn amerického prezidenta Donald Trump Jr. si pořídil luxusní sídlo, kam se nastěhuje se svou novou přítelkyní. Trump Jr. byl už jednou ženatý, ale po 12 letech se pár rozhodl jít od sebe. Nyní se člen jedné z nejvýznamnějších amerických rodin bude zabydlovat v novém domě za 4,4 milionu dolarů (98 milionů korun) kousek od New Yorku.

Donald Trump Jr. působí jako podnikatel a je velkým zastáncem svého otce. Zatímco americký prezident nyní sídlí v Bílém domě, jeho nejstarší syn se rozhodl pořídit si dům v Bridgehamptonu, který je přibližně dvě hodiny jízdy od New Yorku.

Nová přítelkyně

Nemovitost si pořídil se svojí přítelkyní Kimberly Guilfoyle, se kterou potvrdili vztah v červnu loňského roku. Do té doby byl Trump mladší 12 let ženatý s modelkou a herečkou Vanessou Trump, s níž má pět dětí. Vanessa ale na jaře roku 2018 podala žádost o rozvod.

O problémech ve vztahu tohoto amerického páru se mluvilo již delší dobu. Ty se údajně týkaly manželových častých cest a jeho prezentace na sociálních sítích. Poslední kapkou prý ale byla situace, kdy Vanessa Trumpová skončila v nemocnici poté, co otevřela obálku s neznámým bílým práškem. Bývalý pár nejspíš měl předmanželskou smlouvu, jelikož Vanessa podala žádost o rozvod jako o nesporné řízení. Což může znamenat, že se nejspíš nebudou soudit o děti ani o majetek.

Nový dům v Bridgehamptonu nabídne páru krásný výhled na jezero i místní přírodu. Sídlo má sedm ložnic a ve svém okolí najdou vyhřívaný venkovní bazén, vlastní lázně i vodopád. Realitní agentura sice nemohla potvrdit prodejní cenu, ale sídlo si Trump Jr. nejspíš pořídil za 4,4 milionu dolarů (98 milionů korun). 

PODÍVEJTE SE V NAŠÍ FOTOGALERII NA NOVÝ DŮM SYNA DONALDA TRUMPA.

Nejčtenější články