Close search

Projevy lásky i bavení fanoušků? Tyto slavné páry si ze sebe dělají na internetu legraci

Instagram Zdroj: Instagram

Složení manželského slibu je ideálním způsobem, jak zpečetit svoji lásku s partnerem před celým světem. Když ale pár opustí období zamilovanosti a nadšení z prvních manželských chvil, přijdou běžném pracovní dny a rutina, která může utlumit city novomanželů. Stejné pocity prožívají i mnohé celebrity a zdá se, že našly zajímavý způsob, jak se vypořádat s chvilkami, kdy svůj protějšek doslova nemohou vystát. Pomáhá jim v tom internet, kde si na sociálních sítích slavné páry se smyslem pro humor ze sebe utahují.

Strávit celý život, nebo alespoň dlouhé roky, po boku milovaného partnera rozhodně není jednoduché. Nehledě na to, jak vřelé city k sobě manželé chovají s postupem času přicházejí problémy a rutina, které jejich vztah mohou poškodit. Některé páry po celém světě se zaběhnutým každodenním režimem bojují po svém, v čem jim často pomáhá smích a smysl pro humor. Celebrity ale tuto skutečnost posunuly na vyšší úroveň a se svými manželskými etudami baví celý internet a miliony fanoušků.

Ryan Reynolds a Blake Lively

Tento americký herecký pár se proslavil po celém světě nejenom díky snímkům, ve kterých si oba zahráli, ale také díky vtipným fotografiím, které zveřejňují na svých sociálních sítích. Herec Ryan Reynolds se totiž neostýchá si ze své ženy dělat legraci a ukazovat ji světu i ve chvílích, kdy například není dokonale upravená. Blake Lively za svým manželem rozhodně nezaostává a často zveřejňuje fotografie, kdy si utahuje i ze svého muže a tím náramně baví své příznivce.

Chrissy Teigen a John Legend

Populární modelka Chrissy Teigen a hudební producent a zpěvák John Legend jsou svoji už nějaký ten rok a evidentně jedním z klíčů ke šťastnému manželství je umět si ze sebe udělat legraci. V tomto páru je vtipálkem, který si dělá legraci ze svého partnera právě modelka Teigen, která často zveřejňuje fotografie svého muže na sociálních sítích se zábavními komentáři. Jedním z jejích nejslavnějších příspěvků například byla fotografie, na které zachytila Johna Legenda, jak se vítězoslavně zdraví s hráči baseballového týmu. Chrissy následně zveřejnila snímek s komentářem, že na světě snad neexistuje člověk, který by o baseballu věděl méně než její manžel.

Justin Timberlake a Jessica Biel

Slavný americký zpěvák Justin Timberlake a herečka Jessica Biel také přišli na to, že je dobré si občas jeden z druhého udělat legraci. Jessica Biel si například vystřelila ze svého manžela několika snímky, na kterých je zachycena během voleb v roce 2016, a má na svém obličeji nálepku s volebním symbolem daného roku. Její příspěvek byl totiž reakcí na Timberlakeovo nevhodné chování během voleb, jelikož si zpěvák udělal selfie ve volební kabince, což je v USA ilegální. Zpěvák kvůli selfie čelil silné kritice, ale jeho manželka se jej tímto příspěvkem nejen zastala, ale také si z jeho neznalosti udělala legraci.

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu