Close search

Jste spíše anděl nebo čarodějka? Zjistěte, z jaké říše pocházíte

pixabay Zdroj: pixabay

Napadlo vás někdy, že vlastnosti a životní náboj, který máte, ovlivňuje to, z jaké říše pocházíte? Základní typologie podle americké autorky Doreen Virtue počítá se čtyřmi základními říšemi. I to, jak vnímáte okolní svět, jak fungujete ve vztazích a jaké máte poslání, může ovlivňovat odkud vlastně vaše duše pochází.

Čtyři základní říše

1. Vtělení andělé – jsou to opravdu andělé, kteří se vtělili do lidské podoby a taky je to na nich většinou znát už od prvního pohledu. Jejich typickým rysem je velice milující povaha s otevřeným srdcem. Oplývají všeobjímající a bezpodmínečnou láskou a mají velice rozvinutou emoční sféru. Takže silně prožívají jak emoce své, tak se dokážou velice dobře vcítit do druhých a prožívat emoce ostatních lidí. Musí se však naučit s tímto darem empatie pracovat, aby rozeznávali, jestli jde o jejich emoce anebo o emoce druhých. Většinou je hluboce zasahuje utrpení jiných. To by se ale měli v průběhu života odnaučit.

2. Elementálové – Sem patří víly, elfové nebo skřítci. Tito lidé jsou hodně ve spojení s přírodou, potřebují se jí obklopovat a vůbec jim nedělá dobře, když jsou zavření doma. Dalším rysem elementálů je, že mají velký smysl pro humor. Bývají to baviči ve společnosti, kteří mají kolem sebe vždy spoustu lidí. Ostatním lidem je s nimi dobře a jejich přítomnost vyhledávají. Jako jsou u vtělených andělů darem emoce, u této říše je to zmíněný humor, který často používají k překrytí vlastní nejistoty.

3. Hvězdní lidé – tyto bytosti přišli z různých koutů planety, kde platí úplně jiná pravidla. Proto se tito lidé mohou vyznačovat jakousi jinakostí a poměrně dlouhou dobu jsou v tomto světě tzv. mimo. Musí se sami popasovat s hmotou, která je na zemi všude kolem nich. Také mají problém s pochopením mezilidských interakcí, nemají až tak rozvinuté emoce, proto si většinou drží odstup. Zároveň jsou ostatním nápomocní. Když se někomu na ulici rozsype taška, oni jsou první, kteří pomůžou. Také mívají sklon k workoholismu.

4. Říše čarodějů a čarodějek – Tito lidé mají za sebou už spoustu zrození a vyznačují se zemitostí až hutností. Jsou zkrátka intenzivní. Jsou protikladem lidí, kteří se stále vznáší někde na obláčku. Čiší z nich jistá urgence, do všeho jdou po hlavě, protože dobře ví, že lidský život je krátký. Tím, že stojí nohama pevně na zemi, si dokáží lépe poradit s těžkostmi, které život přináší. Nemají rádi povrchní plkání, raději chtějí hned proniknout do jádra problému.

Nemusíte nutně rezonovat se všemi rysy v dané skupině, ale určitě vždy jeden nebo dva rysy převládají. Také se může stát, že jste kombinací dvou i více říší najednou. Tato typologie slouží k uvědomění si sebe sama a také k určité úlevě, pokud s některým svým povahovým rysem bojujete. Věřte, že všechny schopnosti, neschopnosti, povahové rysy a vlastnosti jsou u vás v pořádku. Protože jste přeci dokonalí už tím, že jste.

 

Nejčtenější články

Zavří­t reklamu