Close search

Jessica Olie: Vlivná jogínka požádala o rozvod ani ne po roce manželství. O své pocity se dělí se světem

Instagram Zdroj: Instagram

Svůj život začala v Africe, ale žila na různých místech, protože její otec hodně cestoval za prací. Na univerzitě začala cvičit jógu a rozjela svou kariéru. Vlastní rozvod, který proběhl ani ne po roce od svatby, ji inspiroval k natočení videa, aby pomohla lidem, kteří touto nesnadnou situací procházejí.

Jessica je jednou z nejvlivnějších propagátorek jógy. Na Instagramu ji sleduje skoro 650 tisíc lidí. Na jejím profilu ale nenajdete pouze věci spojené s jógou, svěřuje se tam i se svými životními lekcemi, kterými prošla.

Život

Život této mladé ženy je pestrobarevný hned od začátku. Narodila se v Jižní Africe 21. července 1993, ale často se stěhovala, protože její otec musel cestovat za prací. Během dospívání žila zhruba v sedmi státech.

Dlouhou dobu žila v Dubaji, ale po rozvodu se přestěhovala do Londýna, kde momentálně žije s partnerem, britským modelem Willem Higginsonem.

Velkolepá jógová kariéra

Poprvé se s jógou dostala do přímého kontaktu ve třetím ročníku na univerzitě, ale její jógová kariéra začala až v roce 2014, když se stala kvalifikovanou instruktorkou jógy. Na základě svých zkušeností vytvořila sérii e-knih nazvanou „LETSSTARTYOGA“. Tato kniha pomáhá lidem, kteří s jógou začínají. Na trh také uvedla vlastní řadu jógových podložek a jógových pomůcek.

Díky józe cestuje po celém světě, navštívila Austrálii, USA, New York, Kanadu, nebo Maledivy.

Naučme se nesoudit druhé

Ve svých 23 letech byla rozhodnuta vdát se za muže svého života, tak se i stalo, ale ve 24 požádala o rozvod. Jejich manželství nevydrželo ani rok. Ve svém videu na YouTube řekla: „Nebylo to něco, co jsem plánovala, ale stalo se to“.

Lidé okolo si mohou myslet cokoli, často druhé soudí na základě jejich poznatků. Nikdy nikdo nejsme v situaci toho konkrétního člověka. Neměli bychom soudit rozhodnutí druhého, protože každý máme jiné zkušenosti a cítíme v sobě odlišné touhy. To je jeden z důvodů, proč se vlivná influencerka rozhodla sdílet svou nelehkou situací s celým světem.

Video natočila kvůli důležitým informacím, které si lidé, co neprošli ničím takovým, neuvědomují.

„Když procházíte rozvodem, nebo velkou životní změnou cítíte velkou vinu a odsuzování. Víte, že to, co děláte je správné a musíte to udělat, ale zároveň je to zastrašující, protože budete sami a musíte začít od znovu. Cítíte, že je všechno na nic. Když řeknu, že jsem rozvedená, lidé jsou v šoku“.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE TÉTO INSPIRATIVNÍ ŽENY:

Nejčtenější články