Close search

Jess Conte se za lásku rozhodla bojovat a vyplatilo se

Instagram.com Zdroj: Instagram.com

V devatenácti letech se rozhodla provdat za svého přítele a odstěhovat se z rodné Austrálie do Los Angeles. Při této cestě musela zvládat mnoho obtížných situací, které Jess Conte sdílí na YouTube a podporuje tak ostatní lidí, kteří si tímto prochází

Na svém Instagramovém účtu má tato mladá žena více jak dva miliony sledujících. Její sláva nabrala na obrátkách, když začala chodit s Gabrielem Conte.

Kdo je Jess Conte?

Jess je známá hlavně na YouTube jako vlogerka, nicméně se snaží prorazit i jako zpěvačka.

Narodila ze v Austrálii 23. července 1996, ale momentálně žije v Los Angeles, kam se přestěhovala za svým manželem. Úspěšným YouTuberem Gabrielem. Jejich pohádková svatba proběhla v roce 2016.

Upřímná a osobní videa

Jess je populární hlavně mezi dopívajícími lidmi. Natáčí běžná videa jako například, co dělá o narozeninách, její péče o pleť, jak se líčí každý den a dále má na svém kanálu video ze svatby.

Na druhou stranu se nebojí s celým světem sdílet její životní příběh. Mluví o úzkostech, terapiích a složitějších životních kapitolách, které musela zvládnout.

Dlouhou dobu byla bez rodiny

Ve své rodné Austrálii byla naposledy když si brala Gabriela a pak se s ním přestěhovala do L.A. Na sociálních sítích dostává mnoho otázek jestli ji chybí Austrálie, jestli tam pojede, kdy tam pojede a tak dále...

Bohužel dlouhou dobu nemohla odjet zpět do Austrálie, protože ji to neumožňovaly zákony. Další důvody a jak to funguje vysvětluje na svém YouTube kanále.

Všechny tyto překážky a těžké chvíle, jak pro ní, tak i pro její rodinu byla odhodlaná zvládnout, protože se rozhodla jít za svým srdcem a být s mužem, kterého miluje.

„Tento chlap. Děkuji za to, že mě miluješ, vedeš mě, jsi trpělivý, starostlivý a je s tebou sranda. Miluji život s tebou a miluji tebe...“ napsala na svůj Instagram.

Od její svatby uběhlo pár let a momentálně, po dvou a půl letech už může cestovat všude po světě.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE:

Nejčtenější články