Close search

Jdete na první rande? Tyto tři věci rozhodně nedělejte

Pixabay.com Zdroj: Pixabay.com

Je samozřejmé, že v během prvního rande budete nervózní jak vy, tak i váš protějšek. Pokud ale chcete, aby vaše setkání dopadlo dobře, dejte si pozor, abyste neudělali tyto tři chyby, které partnera mohou odradit.

Pokud máte obavy z prvního rande, bude lepší, když se na něj dopředu připravíte. Nejdůležitější součástí ale každého setkání je příjemné a slušné chování, které nedokáže nahradit ani nejlepší večeře na světě. Jakému chování je tedy lepší se vyvarovat?

Žádný životopis

Připravte si pár otázek, které byste svému partnerovi mohli položit, pokud nastane chvíle ticha a vy nebudete vědět, jak pokračovat. Rozhodně svému protějšku ale nepokládejte žádné záludné ani nevhodné otázky. Nezpovídejte a neptejte se na budoucnost, koneckonců je to teprve první rande a ne pracovní pohovor.

Plánování

Když už jsme u té budoucnosti. Pokud budete ze svého protějšku nadšeni a budete už během prvního rande plánovat společnou svatbu, rozhodně o tom člověka na protější straně stolu neinformujte. Vyhněte se otázkám, které se budou zaměřovat na plánování budoucnosti. Během prvního rande je důležité zůstat v přítomnosti a zkusit co nejlépe během pár hodin poznat svého partnera, abyste si byli jistí, zda má vůbec cenu plánovat druhé rande, natož svatbu.

Malá laskavost

Může se stát, že si s partnerem na prvním rande opravdu sednete a budete se cítit příjemně a bezpečně, jako když se už znáte roky. Může se také stát, že váš protějšek bude například velmi schopný opravář, nebo ochotný řidič, který vám pomůže se stěhováním. Tyto vlastnosti jsou určitě velké plus pro dlouhodobý vztah, když spolu ale teprve začínáte, není dobré ihned žádat o nějakou laskavost, nebo přijímat pomoc. Zkuste se nejdříve navzájem lépe poznat, abyste věděli, s jakým přesně člověkem to jednáte.

Nejčtenější články