Close search

Jako z hollywoodského filmu: Dokonalé nohy snadno a rychle

unsplash.com Zdroj: unsplash.com

Po dokonalých nohách touží každá žena. Abyste dosáhli stejného efektu jako hollywoodské hvězdy, nepotřebujete zrovna miliony. Stačí jen dodržovat pár základních triků. Jaké to jsou?

Základ je pravidelná péče

Nebojte, drahé procedury klidně můžete vynechat. K tomu, aby vaše nožky byly jako ze žurnálu vám postačí obyčejný krém. Klíč je v tom, že musíte krémovat denně. Nestačí si nohy ošmrdlat jednou za týden. Jelikož jsou po holení podrážděné, věnujte jim častou péči.

Pedikúra jednou za měsíc

Vyčleňte si ze svého platu peníze, které budete dávat za pedikúru jednou za měsíc. Je jich několik druhů. Můžete jít na suchou či na mokrou, kde vám ponoří nohy do vody. Někde vám paty oškrabou nožíkem, jinde pemzou, kterou si chválí více lidí a je ke kůži údajně šetrnější. Nikdy ale paty nebudete mít tak dokonale hladké. Záleží na vás.

Vyberte si kvalitní žiletku

Za předpokladu, že si nohy holíte žiletkou, vyberte si takovou, která má široký zvlhčující pásek nad ostřím, jen tak budou vaše nohy méně podrážděné. Nezapomeňte použít pěnu na holení. Nejedná se o rozmar a má svůj význam. Po holení použijte šetrné mýdlo.

Dopřejte vašim nohou masáž

Není od věci jednou za čas zajít k masérce dopřát vašim nohou kvalitní masáž. Nohy se vám prokrví a budou daleko hezčí. Bude se vám i lépe chodit. Nepocítíte ani křeče z dlouhého sezení.

Kupte si kvalitní boty

Zapomeňte na levné boty s tenkou podrážkou. Ty vám nohy akorát tak zničí. Daleko lepší je investovat do drahých bot, které budete mít delší dobu a vaše nohy se v nich budou cítit jako v peřince.

Nejčtenější články